Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Casting na Českou Miss 2015 se uskuteční i v Budějcích

Na konci listopadu opět dostanou šanci všechny krásné, osobité a talentované dívky z celé republiky. V sedmi městech se od 24. listopadu uskuteční casting na Českou Miss 2015, přičemž na seznamu nechybí ani České Budějovice!

O přízeň poroty se budou odvážné krásky ucházet v úterý 25. listopadu v Nákupním centru Géčko.

Úvodní registrace, při které hostesky zkontrolují datum narození a přihlášky, proběhne od 13 hodin. Samotný casting, který bude moderovat Petr Vágner, odstartuje o hodinu později.

V prvním kole se soutěžící dívky představí porotě ve vlastním oblečení. Postupující budou následně nalíčeny, učesány a nafoceny. Druhé kolo zahrnuje promenádu v plavkách. V samotném finále si s vybranými kráskami porota promluví a vítězky postoupí do Semifinále České Miss 2015.

Jaké jsou podmínky pro přihlášení? Účastnice musí být mimo jiné narozena mezi 1. listopadem 1990 a 31. prosincem 1996 (včetně), svobodná a bezdětná. Podrobná pravidla naleznou zájemci na webu České Miss.

Česká Miss 2015 je prestižní soutěž, která je pomyslnou branou do světa modelingu. Letošní Českou Miss se stala Gabriela Franková, titul Česká Miss World 2014 získala Tereza Skoumalová a titul Blesk Česká Miss Earth Nikola Buranská.

Štítky Česká Miss 2015, casting, Nákupní centrum Géčko, České Budějovice, Česká Miss, Petr Vágner, Nikola Buranská, Gabriela Franková, Tereza Skoumalová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Casting na Českou Miss 2015 se uskuteční i v Budějcích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.