Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Dance bar Paradox získal další ocenění, pomohl nejvíce

V Praze se tento týden ve středu vyhlašovaly výsledky události Cocktail Weekend 2012 pro Nadační fond Kapka naděje.

Přes 70 barů po celé České republice i na Slovensku se ve dnech 20. až 21. dubna letošního roku připojilo k myšlence nabídnout svým hostům nealkoholické i alkoholické koktejly, z jejichž prodeje putovalo 20 korun na konto Nadačního fondu Kapka naděje, který již dvanáctým rokem intenzivně pomáhá postiženým dětem s poruchou krvetvorby.

Vyhlášení události se za účasti novinářů uskutečnilo v pražském Warehousu, kde se vpříjemné atmosféře potkali kolegové a osobnosti gastronomie, pro které pomoc znamená konkrétní činy.

Celková částka, kterou se díky všem zapojeným barům podařilo získat, činí skvělých 300 180 Kč. Šek na částku převzala prezidentka Kapky naděje Vendula Auš Svobodová společně s ředitelkou Nadačního fondu Kapka naděje Elen Švarcovou.

Vyvrcholením akce bylo vyhlášení absolutně nejúspěšnějšího baru, tedy podniku, kterému se v rámci charitativní akce podařilo prodat nejvíce koktejlů, a přispěl tím největším dílem na dobrou věc.

Exkluzivní pohár z umělecké dílny Rony Plesla hrdě převzal majitel českobudějovického Dance baru Paradox Miroslav Řehoř, který do charitativní akce zapojil oba své podniky. Z Dance baru Paradox putovalo na účet Kapky naděje úctyhodných 21 420 Kč, ze Žluté ponorky pak 7 960 Kč.

Bar Paradox se tak může těšit i na exkluzivní návštěvu Venduly Auš Svobodové, která zavítá do Českých Budějovic osobně gratulovat celému barovému týmu. Exklusivní trofej tak doplní řadu ocenění, která Paradox získal za zhruba rok a půl svého působení v centru Českých Budějovic.

Miroslav Řehoř dodává: „Chtěl bych především poděkovat našim hostům za obrovskou návštěvnost a podporu tohoto projektu. Nebylo to poprvé, kdy Paradox pomohl dobré věci, a věřím, že ani naposled. Myslím si, že pomoc potřebným by měla být morální povinností každého úspěšného podnikatele.“

V pořadí úspěšnosti jednotlivých barů v TOP 10 jsou: 1. Dance bar Paradox (České Budějovice), 2. La Bodeguita Del Medio (Praha), 3. Phenomen music club (Praha), 4. Coyotes Prague (Praha), 5. LemonTree &Sky Bar (Bratislava), 6. Lobby Bar (Košice), 7. Bugsy's Bar (Praha), 8. Café Society (Brno), 9. Metropolitan Retro Cult Club (Košice), 10. Cocktail Bar OSA (Olomouc).

Štítky Praha, nadační fond, Společně proti leukémii!, Vendula Pizingerová, České Budějovice, Česko, Slovensko, Košice, Paradox, Bratislava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bezedný Frank

Pro dobrou věc se člověk rád napije.

Pondělí, 11. června 2012, 12:49Odpovědět

Dance bar Paradox získal další ocenění, pomohl nejvíce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.