Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Desítka finalistů soutěže gayů přijede do Budějc

Již v závěru tohoto týdne se v Českých Budějovicích odehraje snad největší QUEER Weekend v jižních Čechách.

Hned v pátek se v Café Hostel v Panské ulici koná 1. Rainbow Night s podtitulem Sailor. Přítomni budou finalisté letošního ročníku GAYMAN Česko Slovensko 2012, bude se promítat záznam z loňska a hrát k tomu všemu budou Queer hity.

V sobotu 28. července pořádá Jihočeská Lambda Den plný Duhy. „V rámci výletu s finalisty se můžete podívat na zámek Hluboká či se svést na 1. Jihočeském Queer parníku, který jsme nazvali jednoduše Duhový VOR,“ řekl Budějcké Drbně prezident soutěže Marian Kajzer.

Vor vyplouvá z Lannovy loděnice v 19 hodin a před vyplutím se můžete osvěžit v Red Bull baru, který bude přímo u lodi. Večer se koná v restauraci na Nemanické after párty, kde vystoupí zpěvačky Klára Kolomazníková a Mascha.

„Finalisté se vám představí jako modelové při přehlídce spodního prádla Studia Pokorný. Těšit se můžete také na travesti v podání Stacey Lyn Gold či slečny Ellen, Dárečkiádu v celkové hodnotě deset tisíc korun nebo soutěže o vstupenky na finále GAYMAN 2012 a diskotéku s DJ Dee – GAYMAN Internet 2011,“ dodává Kajzer.

Celou plavbou a večerem provází oblíbená Banánová Halina a právě hlavní organizátor soutěže GAYMAN. „Také zde na vás bude čekat Red Bull se svými drinky,“ uvedl Marian Kajzer a zároveň dodal, že odvoz od lodi na after párty je zajištěn autobusem zcela zdarma.

Akce má však i jiný význam. V rámci soustředění probíhá sbírka hygienických potřeb pro Fond ohrožených dětí – Klokánek z Jindřichova Hradce. „Pokud se tedy chystáte do Českých Budějovic, přibalte si do kabelky i nějaký ten hygienický prostředek a pomozte i vy dětem v Klokánku. Poslední sbírku předalo Gold In, pořadatel letošního finále, v únoru v hodnotě deset tisíc korun,“ potvrdil Marian Kajzer.

Bližší informace o akci Duhový VOR naleznete na stránkách Jihočeské Lambdy, kde je také předprodej palubních lístků.

Finále GAYMAN 2012 se koná 31. srpna 2012 od 20 hodin v TEMPLE Clubu Prague (Michalská 29, bývalý kostel u Staroměstského náměstí, Praha 1). Vstupenky jsou k mání v síti Ticketportal.

Štítky České Budějovice, soutěž, Jihočeský kraj, Red Bull, finále, Klára Kolomazníková, Česko, Slovensko, Drbna.cz, Ticketportal SK, Fond ohrožených dětí, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Desítka finalistů soutěže gayů přijede do Budějc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.