Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Diabetik málem doplatil na klíčky zabouchnuté v autě

Včera dvě minuty před třináctou hodinou odpolední se hlídkujícím budějckým městským policistům přihlásila zoufalá žena. Ta si zabouchla klíčky a veškeré doklady ve svém vozidle zrovna v momentě, kdy jí telefonoval její pětaosmdesátiletý manžel, jenž nutně potřeboval aplikovat pravidelnou dávku inzulinu.

„Jelikož se jednalo o pěší hlídku, strážníci na pomoc přivolali své motorizované kolegy, kteří ženu okamžitě převezli do místa jejího bydliště,“ konstatoval mluvčí městské policie Václav Sup. „Díky rychlé reakci strážníků nedošlo k ohrožení života a zdraví seniora – diabetika, kterému se dostalo včasné pomoci od jeho manželky.“

Žena byla následně i s náhradními klíčky převezena zpět na parkoviště před supermarketem, kde následně odemkla své vozidlo a prokázala svoji totožnost.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tomáš Hájíček

"Žena byla následně i s náhradními klíčky převezena zpět na parkoviště před supermarketem, kde následně odemkla své vozidlo a prokázala svoji totožnostˇ"...a následně zaplatila 800 Kč za odmontování botičky, kterou jiná motorizovaná hlídka v její nepřítomnosti mezitím na auto namontovala pro nesprávné parkování. Stála totiž 8,7 cm přes bílou čáru vyhrazujícé místo pro invalidy. Na argument, že byla v tísni a navíc je u supermarketu další 49 volných stání jí bylo odpovězeno, že České Budějovice je sice místo kde by chtěl žít každý ale vyhláška je vyhláška a Juraj tu není pro nějaký hej nebo počkej.

Čtvrtek, 29. března 2012, 12:08Odpovědět

Diabetik málem doplatil na klíčky zabouchnuté v autě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.