Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Díky vybavení obchodů od profesionálů vaše tržby porostou

Chystáte se začít s podnikáním? Chcete rozjet vlastní obchod s potravinami, prodejnu s designovým oblečením a doplňky, květinářství nebo opravnu aut? Ať už je váš podnikatelský záměr jakýkoli, vaše tržby porostou směle vzhůru v kombinaci s dobrou reklamou.

Nejde však jen o reklamu uveřejněnou v novinách, televizi, rádiu nebo na internetu. Bezpochyby sem patří i spokojení klienti, kteří se u vás budou cítit dobře a doporučí vás dál. K tomu přispějete nejen kvalitou svých služeb a zboží, ale také pokud jim nabídnete dostatek prostoru v příjemném, čistém prostředí a možnost v klidu si prohlédnout veškerý nabízený sortiment.

Vybavení obchodů

Finanční náklady na nájem komerčního prostoru umístěného na dobré adrese nejsou nejnižší, proto je třeba i malé rozměry prodejny využít efektivně a s ohledem na praktičnost. Díky chytrému vybavení obchodů ušetříte dostatek místa pro pohyb zákazníků, a přesto budete mít dokonalý prostor na prezentaci zboží.

Regály a regálové systémy

Koutové nebo rohové regály ideálně využijí prostor v rozích místnosti a snadno je propojíte s dalšími typy například přístěnnými regály do vlastního regálového systému šitého vaší prodejně na míru. Regály, které vybíráte, by svým vzhledem neměly zastiňovat vaše zboží.

Kvalitní regál se vyznačuje nízkou hmotností, aby se dal snadno přemístit dle vaší potřeby. Dbejte na dostatečnou nosnost a stabilitu, abyste zajistili bezpečnost vašich zákazníků. Při koupi regálu se také zamyslete nad jeho snadnou údržbou, která by vám jinak zbytečně zabírala čas.

Ve větších prostorech si můžete dovolit rozčlenit prostor oboustrannými regály, které se dají obcházet. Regálové systémy nabízejí řadu možností například s využitím háčků na zavěšování produktů, hrazení na okraji polic proti vypadávání zboží, drátěných košů nebo polic uzpůsobených na prodej tiskovin. Většina regálů také nabízí držáky cenovek, které vám usnadní změny akčních cen.

Mrazící a chladící technika

Pro obchody nabízející chlazené a mražené potraviny využijte moderních chladících vitrín a mrazících boxů, které podléhají nevyšším normám kvality dle nařízení Evropské unie. Chladící vitríny jsou vyrobeny tak, aby vašim zákazníků zajistily co nejvíce komfortu při nákupu.

Velké prosklené plochy a osvětlení vnitřního prostoru zvyšují přehled o zboží. Produkty jsou pro zákazníka snadno dostupné. Obchodníci ocení především nízkou spotřebu a automatické odtávání. Údržba je velmi snadná díky nerezovým povrchům.

Skladové zásoby

Když pořizujete vybavení obchodu, nezapomeňte na skladové prostory. Usnadněte si práci se skladovací technikou díky přehledně a dostupně uloženým zásobám zboží ve skladu. Skladové regály se vyznačují jednoduchostí. Hlavním kritériem pro výběr je nosnost a odolnost proti poškození v každodenním provozu.

Řešení pro malé obchody i velké supermarkety nabízí společnost Obchodní vybavení s.r.o. Sortiment firmy zahrnuje vše od jednoduchých skladových regálů až po vysoce výkonné chladící vitríny kvalitní a léty prověřené značky Magma. Společnost si zakládá na individuálním přístupu k zákazníkovi, proto jsou ceny příznivé i pro maloobchody.

PR text

Štítky Obchodní vybavení s.r.o., regály, chladicí boxy, sklad, PR text, obchod, regál, Evropská unie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Díky vybavení obchodů od profesionálů vaše tržby porostou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.