Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Do Pouzarovy haly zavítal Mikuláš s andělem a čertem

Oslavy svátku svatého Mikuláše k předvánočnímu času tradičně patří. Už od malička mají děti Mikuláše spojeného s rozdáváním dárků, předzvěstí Vánoc, ale také návštěvou čerta, který všechny neposlušné caparty může odnést do pekla.

Tuto tradici začali držet i v českobudějovickém Hokejovém Centru Pouzar, kam se zmíněná trojice vypravila s předstihem, aby pokárala nedisciplinované budoucí hokejisty a odměnila ty pilné.

Trojice Mikuláše, anděla a čerta vstoupila na led v úterý po druhé hodině odpoledne. Prvotní nadšení dětí se postupem času měnilo v pláč, když si čert začal vybírat neposlušné děti. Bohudík byl na blízku hodný anděl, aby pekelníka odehnal.

Na všechno dohlíželi trenéři, rodiče dětí a také Jaroslav Pouzar, který všem poděkoval za jejich nadšení a vyzvídal, kdo z jeho oveček netrénuje poctivě.

Posléze malá lvíčata vyprávěla Mikulášovi básničky a za odměnu dostala od anděla nějakou tu sladkost. Stejný program si v Pouzarově hale připravili i pro školičku bruslení od 16 hodin.

Po rozdání všech dárků se Mikuláš se svým doprovodem s dětmi rozloučil a připomněl jim, že se na ně koukají celý rok a čert si pro ty zlobivé přijde.

Autoři

Štítky Mikuláš, anděl, čert, Hokejové Centrum Pouzar, České Budějovice, svatý Mikuláš, Vánoce, Jaroslav Pouzar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Pouzarovy haly zavítal Mikuláš s andělem a čertem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.