Počasí dnes7 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Dobrá nálada na Vodních hrách ani letos nechyběla

Osmý ročník dnes už legendárních Vodních her 2012 je za námi. Tradiční první zářijová sobota, tentokrát s datem 1. září, přivedla ke Slepému rameni na dvě stovky diváků a dvě desítky soutěžících.

Organizátoři nabídli čtyřem odvážným týmů pět velmi zajímavých disciplín, které prověřily jak zdatnost, tak i chytrost a estetické cítění soutěžících.

Nejúspěšnějším týmem byla partička nazvaná Cejni a Cejnice, složená z mladých lidí z Hluboké nad Vltavou, Příbrami a Dobříše. Kromě nejvíce nasbíraných bodů se tým na konci akce pyšnil i titulem nejsympatičtější tým Vodních her.

Druhé místo obsadil tým složený ze zástupců Jihočeské televize, 22. kanálu. Třetí skončilo družstvo Produkce 1 a čtvrtou příčku obsadil Huricán.

Ani chladnější počasí a náročné disciplíny, které kolikrát poslaly soutěžící pod hladinu vody, neohrozily výbornou náladu hráčů a sympatické fandění přihlížejících.

Hlavní pořadatel, Statutární město České Budějovice, odbor kultury a cestovního ruchu, si letošní ročník pochvaloval a na příští přislíbil návrat lávky, která byla součástí předchozích ročníků. Tak snad nám bude přát lepší počasí!

„Diváků sice letos nebylo nejvíc, ale i tak vytvořili velmi pěknou atmosféru,“ říká David Kovařík z Chilli Production, který akci moderoval už podruhé a v minulosti byl i součástí týmu, který pětkrát po sobě Vodní hry vyhrál.

Zdroj: Chilli Production
Video: Marek Gunners Synek

Štítky Vodný hry 2012, Slepé rameno, České Budějovice, Příbram, Hluboká nad Vltavou, Dobříš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dobrá nálada na Vodních hrách ani letos nechyběla  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.