Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Druhou etapu zateplení škol zahájí měření azbestu

Dvě kontrolní měření azbestových mikrovláken budou předcházet zahájení prací druhé etapy zateplení objektů škol v českobudějovickém sídlišti Máj.

„S prvním měřením počítáme v první polovině června, těsně před předáním staveniště. Podruhé se bude měřit před vlastní demontáží boletických panelů, to znamená v posledním červnovém týdnu. Musíme mít jistotu, že se problém s únikem azbestových vláken, který doprovázel první etapu stavebních prací, nebude opakovat,“ říká náměstek primátora Kamil Calta.

Na zateplení školní jídelny a tělocvičny bude nově dohlížet jako technický dozor firma Mauring, spol. s r.o. ve spolupráci s Foster Bohemia. Novým subdodavatelem je firma SITA CZ.

„Celkové předpokládané investiční náklady na první i druhou etapu zateplení jsou 47 700 000 korun, přislíbená dotace je ve výši 36 500 000 korun,“ vyčísluje náměstek primátora Petr Podhola.

K předání staveniště dojde 5. června 2012 v 9 hodin. Na místě budou přítomni náměstci primátora, zástupci zhotovitele, investora a stavebního dozoru.

Napsala Jitka Welzlová

Štítky SUEZ CZ a.s., Petr Podhola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Druhou etapu zateplení škol zahájí měření azbestu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.