Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTOREPORT: Tropické třicítky dorazily i do Budějc

Konečně, milí Drbňáci! Léto se i do Budějc pustilo s plnou parádou. Po týdnu, kdy pořád hrozilo, že někde zmoknete, můžete teď v klidu nechat deštníky doma. Bude totiž horko – a pěkné horko!

Už 16. června v sobotu rtuť v teploměrech překonala přes den tropickou třicítku, v pondělí tomu nebylo jinak a na nejbližší dny meteorologové nepředpokládají, že by se mělo něco změnit.

„Já miluju sluníčko a teplo. Už mám po matuře, takže si užívám volna. Půjdeme s holkama asi na plovku anebo se vypravíme někam na pískárny. Já bych třicítky, slunce a studený drinky brala celý rok,“ popisovala s nadšením devatenáctiletá Jana Farářová, když mířila na letní budějckou plovárnu.

Dávat by si pozor na vyšší teploty měli především staří lidé a děti. Doktoři v těchto dnech doporučují hodně pít, ideální jsou tři litry tekutin denně a přes poledne pokud možno nechodit na přímé slunce.

Budějcká Drbna se ale prošla s foťákem po městě a zkusila prostřednictvím objektivu pro vás přinést tu pravou letní budějckou atmosféru. Tak si ji užijte! smiley

Štítky České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTOREPORT: Tropické třicítky dorazily i do Budějc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.