Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Kam s dětmi o prázdninách? Třeba do ZOO ve Dvorci

V zoologické zahradě Dvorec u Borovan připravili v době jarních prázdnin mimořádné návštěvní dny. Otevřeno pro veřejnost bude od příštího pondělí do středy a potom i o víkendu v čase od 11 do 16 hodin.

V těchto stále ještě zimních dnech je možné vidět ve výběhu zvířata, která mají v zimě jiné zbarvení srsti, než v letních měsících.
Rysy kanadští jsou v tomto období stříbřitě šediví, tygři ussurijští si zase užívají sněhu a chladného počasí, které jim naprosto vyhovuje.

Je možné vidět i tropická zvířata, jakými je tapír jihoamerický či mara stepní i kapybara, tygry indické, lvy a mnoho dalších zajímavých zvířátek. Novinkou v chovu zoologické zahrady jsou vlci evropští a nosálové.

Zimní procházku zoologické zahrady můžete využít ke klidnému pozorování zvířat a možné zažijete přirozené hlasové projevy lvů a tygrů.

Na vaši návštěvu se těší zvířátka ze ZOO Dvorec.

Tisková informace
Foto: Mark Pellegrini, Wikipedia

Štítky Park exotických zvířat Dvorec, zoologická zahrada, jarní prázdniny, tygr, Borovany, Dvorec, Wikipedie, ZOO Dvorec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kam s dětmi o prázdninách? Třeba do ZOO ve Dvorci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.