Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kazašská studentka Pedagogické fakulty vyhrála Miss Jihočeské univerzity

Již třetí ročník Miss Jihočeské univerzity, akce, která původně vznikla jako studentský projekt, opět po roce hostil prostor Art IGY v Budějcích. Ve středu 25. února zde za přítomnosti vážených hostů a odborné poroty složené z partnerů akce byly vyhlášeny výsledky Miss Sympatie, Miss Internet a samozřejmě i celé Miss Jihočeské univerzity. Tou se stala dvacetiletá Nadezhda Fursova z Kazachstánu.

Tým organizátorů se lehce oproti loňským ročníkům ztenčil, a tak veškerá organizace spadla do klína studentce ekonomické fakulty Veronice Hrabáčové, která se tohoto nelehkého úkolu zhostila na jedničku.

Před porotu, ve které nemohl chybět rektor Jihočeské univerzity Libor Grubhoffer, se postavilo sedm krásek studujících na největší univerzitě v jižních Čechách.

Celkem na slečny čekalo pět disciplín a pro návštěvníky podobných akcí již známý program. Po úvodním army vystoupení holky předvedly svůj um ve volné disciplíně, hovořily s porotou, ukázaly svá těla v plavkách a nakonec se blýskly v krásných večerních šatech. Celým galavečerem provázel moderátor Josef Bigas, který ale nezůstal jenom v obleku.

Program byl zpestřen tanečním vystoupením NG Dance Crew a právě biketrialovým číslem moderátora Josefa Bigase. Ten již nějaký pátek vystupuje s dvojicí skokanů, jejichž výkony jsou opravdu pozoruhodné a dodávají show opět něco nového.

Hlavním účelem akce ale bylo vybrat co nejvíc peněz pro Občanské sdružení Švagr, které se letos může těšit na finanční dar v hodnotě 35 tisíc korun. Večer se opět povedl, což Budějcké Drbně potvrdila i hlavní organizátorka Veronika Hrabáčová.

„Jsem velice spokojená, třetí ročník byl organizačně trochu náročnější, protože jsem na to zbyla sama, ale vše dobře dopadlo, což je hlavní. Také jsem spokojená, že se holkám celá akce líbila a užily si ji. Dostala jsem od nich dokonce i kytku, což mě opravdu těší. Akce splnila má očekávání, spodní část Art IGY vyprodali kamarádi a rodiny finalistek a celý večer provázela dobrá atmosféra. Už začínám pomalu přemýšlet, jaký bude další ročník. Jedna věc je jistá, určitě s přípravami začnu dřív než letos, kdy jsem hodně věcí honila na poslední chvíli a ještě den po akci vydechuji a odpočívám, protože toho bylo dost. Děkuji všem, že přišli, podpořili holky, bavili se a hlavně děkuji všem partnerům, bez kterých by to nešlo a cením si jejich podpory a spolupráce.“

Výsledky Miss Jihočeské univerzity 2015

  • Miss Internet: Lucie Dušková
  • Miss Sympatie: Michaela Čurillová
  • 2. vicemiss: Lucie Lorencová
  • 1. vicemiss: Michaela Čurillová
  • Miss Jihočeské univerzity: Nadezhda Fursova

Foto: Jan Homolka/Miss JU

Miss Jihočeské univerzity 2015

Neděle, 1. března 2015, 13:31

Miss Jihočeské univerzity 2015
Miss Jihočeské univerzity 2015

Autoři

Štítky Miss Jihočeské univerzity, IGY, Nadezhda Fursova, Libor Grubhoffer, Občanské sdružení Švagr, vystoupení, soutěž krásy, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Kazachstán, České Budějovice, Jan Homolka, Lucie Dušková, Internet, Jihočeský kraj, Drbna.c

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kazašská studentka Pedagogické fakulty vyhrála Miss Jihočeské univerzity  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.