Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Motorfans zpříjemnili sluchově postiženým Vánoce

Vánoční dárek v podobě částky přesahující 11 tisíc korun věnovali tento týden věrní fanoušci budějckého hokeje dětem z MŠ, ZŠ a SŠ pro sluchově postižené v Riegrově ulici v Českých Budějovicích. Vánoční sbírka se uskutečnila už podesáté a škola peníze využije na sportovní aktivity.

Výtěžek ze sbírky, do které mohl kdokoliv z fanoušků přispět během vlakového výjezdu na zápas do Berouna nebo při domácím mači s Jihlavou, předali vedení školy a jejím žákům členové motoráckého fanklubu v čele s Pavlem Vágnerem.

Celkem se vybralo 8736 Kč s tím, že fanklub dorovnal částku na sumu 11 111 Kč. K tomu všemu ještě přidalo vedení fanklubu a ČEZ Motor laskominy, samolepky, kartičky nebo plakáty.

„Viděli jsme spoustu šťastných dětí, jejich pohledy byly opravdu k nezaplacení. Ve vyzdobené škole nám ve čtvrtek zazpívaly Rolničky, rolničky... no prostě to byla nádhera!“ podělil se o atmosféru ve škole plné nadšených žáků Pajky, předseda fanklubu HC České Budějovice.

Každoročně se hokejovým příznivcům podaří nashromáždit podobná částka. Vloni děti za vybrané peníze vyrazily k moři, letos budou použity na sportovní akce. A pokud nějaké zbudou, škola zakoupí tiskárnu.

Foto: Zdeňka Sobíšková

Hokejoví fanoušci podpořili sluchově postižené

Neděle, 22. prosince 2013, 20:25

Hokejoví fanoušci podpořili děti v MŠ, ZŠ a SŠ pro sluchově postižené v Riegrově ulici v Českých Budějovicích
Hokejoví fanoušci podpořili děti v MŠ, ZŠ a SŠ pro sluchově postižené v Riegrově ulici v Českých Budějovicích

Štítky vánoční sbírka, Motorfans, hokejoví fanoušci, ČEZ Motor České Budějovice, škola pro sluchově postižené, Madeta Motor České Budějovice, Vánoce, HC Dukla Jihlava, HC Berounští Medvědi, ČEZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorfans zpříjemnili sluchově postiženým Vánoce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.