Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

MS sport slaví 18 let existence 18 % slevou

Specializovaná prodejna se zimním sportovním vybavením vznikla v listopadu 1996. K osmnáctým narozeninám připravila pro své zákazníky výjimečnou slevovou akci.

Firma MS sport sídlí od začátku svého fungování na Rudolfovské 5, hned vedle Elektra u Helmichů. Orientace na prodej zimních sportovních potřeb byla samozřejmá s ohledem na tradici rodiny.

Byl to právě František Mizera, legendární budějcký hokejista a mistr světa z roku 1949, kdo se zasloužil o výstavbu obou zimních stadionů v Českých Budějovicích.

„Stejně jako dědeček jsem i já od mala miloval zimní sporty. Hned po revoluci jsme proto s tátou vyrazili do Rakouska nakoupit kvalitní sportovní zboží, které zákazníkům nabízíme dodnes,“ dodává Petr Mizera mladší, spolumajitel společnosti MS sport.

V široké nabídce sportovního sortimentu jednoznačně dominuje značka Fischer. „Jedná se o špičku na trhu. V poslední době navíc nastává boom běžkaření, jako doplněk ke sjezdovému lyžování, a na tomto poli nemá firma Fischer konkurenta,“ tvrdí Petr Mizera.

Kromě lyžařského vybavení v nabídce naleznete funkční oblečení, obaly na lyže, batohy, helmy, brýle, ale také brusle na led, kolečkové brusle či trekové boty.

Firma MS sport se také každoročně zapojuje do charitativní činnosti. Již přes 20 let spolupořádá tenisový turnaj Dobré Vůle, díky kterému se podařilo vybrat již více než dva miliony korun a podpořit tak postižené děti v Českých Budějovicích.

Slevová akce, kterou MS sport připravil k 18. výročí svého vzniku, je bezkonkurenční v tom, že přichází v předstihu před vánočním shonem. Až do 30. listopadu máte jedinečnou možnost vybavit se na novou zimní sezonu s 18 % slevou.

Tato akce se vztahuje na veškeré nové nezlevněné zboží, jak na kamenné prodejně, tak v internetovém obchodu www.fischer-lyze.cz.

MS sport patří do sítě specializovaných prodejen Fischer Alpine Nordic Point.

PR text

Štítky MS sport, České Budějovice, lyže, prodej, brusle, 18 let, 18 % sleva, sport, František Mizera, Rakousko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

MS sport slaví 18 let existence 18 % slevou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.