Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na konto Movember vybrali přes 14 tisíc korun

Listopadový Movember, kdy si muži nechávali narůst knír, aby upozornili na problém rakoviny prostaty, je úspěšně za námi. Do projektu se zapojili jak jednotlivci, které jste mohli celý měsíc vídět nejen v ulicích Budějc, ale také různé společnosti.

Jednou z nich byl českobudějovický TempleStore, kde mohli zákazníci projekt podpořit koupí Movember trička nebo hrnku. Sladkou tečkou byla páteční snídaně, kdy zájemci za 99 Kč dostali domácí buchty a koláče.

Kávu nebo čaj si původně měli vychutnat z Movember hrnku, zájem ale byl tak velký, že zásoby byly rychle vyprodány. Kdo si nepřinesl svůj vlastní, pořadatelé mu nabídli hrnek TempleStore.

Celkem se jim podařilo na konto Movember přispět částkou 14 510 Kč. Zákazníci si během listopadu koupili 50 triček, 70 Movember hrnků a 27 TempleStore hrnků.

Zájem o páteční snídani byl velký, v prodejně v Kanovnické ulici se zastavilo přes padesát lidí a každý si výborné domácí produkty pochvaloval.

K dobrému jídlu patří i dobrá muzika, o kterou se postaral DJ HellSmith. Ten všechny příchozí navodil do příjemného pátečního dne.

O víkendu většina z účastníku téhle dobročinné akce knírek oholila a už teď se těší na další November. Nebo snad Movember?

Autoři

Štítky TempleStore, Movember snídaně, Movember, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na konto Movember vybrali přes 14 tisíc korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.