Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nedělní večer ve znamení nepokojů na sídlišti Máj

Naše redakce obdržela v neděli v podvečer mnoho informací týkajících se dalších nepokojů na sídlišti Máj. Obrátili jsme se tedy okamžitě s dotazem na tiskovou mluvčí Policie ČR paní Lenku Holickou, abychom zjistili, zda se informace čtenářů zakládají na pravdě.

Paní Holická nám sdělila, že opravdu došlo na sídlišti Máj ke konfliktu mezi jeho obyvateli. Důvodem bylo chování jednoho mladíka, který vyzýval k “akcím” proti národnostním menšinám. Jeho záměr se okamžitě rozšířil mezi lidmi, kterých se měly blíže nespecifikované akce týkat a ti začali okamžitě jednat.

Ve velmi krátké době došlo ke srocení přibližně 40 osob, kterým v možných násilnostech zabránil příjezd hlídek Policie ČR. Její příslušnící po skoro hodinové diskuzi dokázali uklidnit rozrušené občany a další případný konflikt zažehnali. Zdůrazňujeme, že nedošlo k žádnému zranění zúčastněných.

Rádi bychom na tomto místě upozornili, že hlídky Policie ČR budou rizikové oblasti monitorovat celou noc a nám nezbývá, než popřát obyvatelům sídliště Máj konečně klidný spánek.

Foto z Demonstrace 2

Sobota, 6. července 2013, 16:56

Demonstrace 2 v Českých Budějovicích, sídliště Máj, foto: Jakub Lošek
Demonstrace 2 v Českých Budějovicích, sídliště Máj, foto: Jakub Lošek

Autoři

Štítky sídliště, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Robert Dano

Mi Ma...jste opravdu tak moc negramotna,ze pisete o necem o cem nemate ani paru...kdyz neco zacnu psat ,tak si s tim musim byt sakramensky jistej a nepisu to co jsem nekde slysel......proc sem take nenapisete,ze ta vase tehotna zena patri k dosti znamim fetakum...ta tehotna zena je vase vyzitka...Ceskeho naroda...byt vami tak se stydim

Sobota, 13. července 2013, 23:09Odpovědět

Robert Dano

a prvé k těhotné nemohu objektivně posoudit nic z toho co jsem neviděl,šetří to policie, za druhé to o mačetářích vím z tisku a rovněž protichůdné názory a vypadá to na větší rvačku za použití předmětů nemůžu psát mačet když ani to není jisté jak se všechno seběhlo, o nějakém 12 ti letém nevím vůbec nic ani jsem to neslyšel, ale co jsem slyšel byl třeba úplnej výmysl pubertáka v Břeclavi že ho napadli cikáni, byla tam demonstrace a nakonec vyplula pravda na povrch že si ublížil sám jak se předváděl před holkama, taky vím o dalším bestiálním případě kdy tři ,, bílý" zabili svoji ,, bílou kamarádku" a strčili ji do popelnice, nebo vím že holohlavci z plezíru házeli zapálený láhve s benzinem do domu kde spalo malé dítě a zničili ji zdraví, taky vím že před měsícem v Teplicích zabil stánkový prodavač nožem cikána, no je to smutný, ale ta kriminalita bílých je nějak podstatně brutálnější a je jí mnohem víc.Za ty vraždy cikánů se ovšem nedemonstrovalo proti těm vrahům...to je divný metr....sakra ..sakra

Sobota, 13. července 2013, 23:03Odpovědět

Robert Dano

Tady každý píšete jak kdo co využívá.Ale ani jeden nenapíše,že ty zákony jste dělali Vy majorita.Žádný cikán nezvedal ruce ani se nenechal podplácet.Opravdu si myslíte ,že cikán by zvedl ruku třeba k tomu aby nebyla práce atd.Podniky jste nechali rozkrást ,kam se poděli ty miliardy,kdo je za to zodpovědný Vy nebo Ti co to vytunelovali.V tomto státě je to přeci normální házet vše do jednoho pytle.Tak to dělám taky...takže za to můžete i Vy.A hlavně mi nepište,že je to něco jiného,je to úplně to samé,majorita krade v miliardách.
úterý, 9. července 2013, 22:47

Sobota, 13. července 2013, 23:02Odpovědět

Mi Ma

Naprosto vystihující článek o situaci, když jim volá těhotná žena, že byla napadena cikány, tak to trvá policii 20min. Když ale zavolá někdo, že se chystá na cikány, tak jsou tam do minuty. V žádném článku nebylo uvedeno, že v ČB je policejní stanice policie ČR cca 400m od prvotního incidentu a stanice městské policie cca 500m. Takže i pěšky by tam člověk došel rychleji.

Pondělí, 8. července 2013, 10:38Odpovědět

True Typer

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0G0d-fNw_Cw

Pondělí, 8. července 2013, 09:50Odpovědět

True Typer

https://www.youtube.com/watch?v=O0RHVlRyoMI tak asi tak

Pondělí, 8. července 2013, 09:47Odpovědět

Nedělní večer ve znamení nepokojů na sídlišti Máj  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.