Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nejžádanější člověk v Budějcích? Vladko Dobrovodský!

Davy, davy, davy. Těmito třemi slovy by se dalo popsat středeční dění v budějckém nákupním centru IGY. A proč? Dvojnásobný vítěz televizní reality show VyVolení Vladko Dobrovodský zavítal do jihočeské metropole pozdravit své fanoušky, zapózovat a rozdat ‚pár‘ podpisů.

Stovky fanoušků a zvědavců se začaly srocovat před pódiem už hodinu před ohlášeným příjezdem ‚celebrity‘.

Budějcká Drbna samozřejmě na místě nemohla chybět a trpělivě vyčkávala na rozhovor. Vyčkávala a vyčkávala, než se vyvolený Vladko se všemi vyfotí, až se star z vily unavila a náhle odjela.

„Nejvíce tu bylo teenagerů, kteří chvátali ze školy, aby zabrali výhodné místo před pódiem,“ potvrdila marketingová manažerka IGY Centra Petra Divišová.

Skoro dvě hodiny Vladko odolával náporům Budějčáků, až se mu udělalo nevolno. Budějcké Drbně skoro taky, když zjistila, že jí Dobrovodský frnknul před nosem. „Už byl hodně unavený a udělalo se mu špatně,“ uvedla Divišová.

Na autogramiádu dorazilo přes pět set zvědavců a temperamentní dlouhovlasý živel s úsměvem vyhověl každému.

Štítky Vladko Dobrovodský, IGY Centrum, VyVolení, reality show, autogramiáda, České Budějovice, Petra Divišová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Emilián Vaněk

Milane souhlasím s Vámi - tragedie uvedené považovat za kulturní vyžití. Psychopata vydávat za celebritu? Mám dvě děti dnes už dospělé,od kterých jsem toto slovo nikdy neslyšel,protože jsme si na ně udělali vždy čas a vedli je k hodnotám nejen v kultuře,ale i všeobecném rozhledu a vědomostem. Jestliže budeme mladým předkádat tyto "votlemeniny" pak není divu,že úroveň značně klesá.

Čtvrtek, 17. dubna 2014, 05:03Odpovědět

Milan Burian

Ono je fuk, komu je pořad určený. Tragédie je, že vůbec něco takového probíhá, má to sledovanost a to, co z toho vyleze, je bráno jako celebrita. Leccos to o naší době vypovídá a není to výpověď nijak pozitivní.

Čtvrtek, 30. ledna 2014, 10:26Odpovědět

Hawky

Tohle snad ani nelze komentovat.....snad jen, že je zvláštní, že ten pořad asi sledovali hlavně žáci základních škol...on byl určený pro ně?

Čtvrtek, 30. ledna 2014, 08:39Odpovědět

Nejžádanější člověk v Budějcích? Vladko Dobrovodský!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.