Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nový butik s luxusní módou není jen pro boháče

Luxusní hadříky, krásné modelky, charismatičtí modelové a skvělá atmosféra! Přesně v takovém duchu probíhalo slavnostní otevření Roosevelt Fashion Storu, zbrusu nového butiku v budějcké Kanovnické ulici. A Budějcká Drbna samozřejmě na téhle akci nemohla chybět!

To byste nevěřili, co se mi ve čtvrtek vpodvečer stalo. Jen tak jsem se potulovala po městě, koukala z výlohy do výlohy, co kde mají nového, a najednou jsem uviděla, že v bývalé prodejně lahůdek kousek od náměstí se ještě v sedm večer svítí. Co svítí, dokonce je tam nějak podezřele živo.

Tak jsem otevřela dveře, strčila tam svůj zvědavý nos a nestačila se divit. Po krámku se spoustou věciček z kolekcí luxusních módních značek jako Imperial, Calvin Klein, Emporio Armani, DKNY, Diesel nebo Pleasure State se promenádovaly krásné dlouhonohé holky, hned za nimi přicházeli strašně krásní chlapi, a za několik desítek minut zase všichni dokola ve spodním prádle. Hadříky, co měli na sobě, samozřejmě byla jen ukázka z těch, které si tady můžete koupit.

Taková náhoda, kam jsem se najednou nachomýtla... ne, kecám! Nebyla jsem tam náhodou, pozvala mě totiž moje kamarádka, finalistka České Miss 2010 a majitelka tohohle podniku Kačka Votavová. Ta sice otevřela budějckou pobočku Roosevelt Fashion Store už před pěti týdny, butik s tímhle názvem ale zdaleka není na českém módním trhu žádnou novinkou.

„Můj nejlepší kamarád Rosťa Janků, mimo jiné šéf modelingové agentury Jaro Management, která se stará o produkci dnešního večera, si tenhle obchod otevřel před deseti lety v Plzni. Kvůli velkému zaneprázdnění se mu ale už nemohl dál věnovat, a tak předloni na jaře jsem ho po něm převzala,“ svěřila se mi Kateřina Votavová.

Sama měla k modelingu blízko už od svých patnácti let, kdy se začala objevovat na přehlídkách různých menších butiků. O jejím jméně se začalo víc mluvit až při České Miss. „Jelikož se od malička pohybuji ve fashionu a moje maminka měla butik ve Stříbře, dlouho jsem neváhala a začala se téhle branži věnovat naplno,“ dodala dnes již velmi úspěšná modelka.

A protože Kačce Votavové (aspoň to o sobě prozradila) nikdy nestačí málo, rozhodla se otevřít druhou pobočku právě v Budějcích, kde už nějakou dobu žije. Zároveň mi vysvětlila, proč se její fashion store jmenuje zrovna Roosevelt. „Protože první obchod v Plzni byl v Rooseveltově ulici. Lidem se už tahle značka dostala do povědomí, tak nebyl důvod vymýšlet jiný název,“ řekla krásná majitelka.

Roosevelt Fashion Store nabízí spodní prádlo pro pány i dámy, věci na spaní, pro volný čas nebo na domácí, běžné i večerní nošení, v  sezoně budou k dostání plesové šaty. „Chci, aby si každá věková kategorie našla to svoje. Nejsme zaměřeni pouze na mladé zákazníky. Je tady oblečení od značky Imperial, která patří mezi ty dražší, ale i jiné kvalitní artikly. Třeba si můžete přijít koupit nějaké šmrncovní tričko, které rozhodně nemají vaše kamarádky ve škole, a zdaleka není tak drahé,“ pozvala na návštěvu Kateřina Votavová.

Hlavní doménou nového budějckého butiku jsou právě velmi příznivé ceny. To mi potvrdila například Ivana Jirešová, herečka známá ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, která se stala tváří Roosevelt Fashion Storu. „Za tyhle ceny zboží takových značek v Praze opravdu nedostanete,“ uvedla písecká rodačka, která se nabídce ukázat svůj obličej na prezentačních materiálech butiku rozhodně nebránila.

„I když je na trhu velká konkurence, takhle kvalitní věci málokde seženete. Od čisté bavlny se totiž upouští a místo ní se čím dál tím častěji používá polyester. Když v tom pak máte být celý den, člověk se necítí dobře. Navíc je lepší si koupit jednu kvalitní věc, než plný košík těch levných,“ myslí si Jirešová.

Při našem štěbetání jsem se také dozvěděla, že Ivča má módu ráda, ale příležitostí se hezky obléknout moc není. „Pořád někde pobíhám, takže šance chodit v takových krásných šatech a na podpatcích se naskytne málokdy. Hrozně se mi líbí, když se žena umí oblékat jako dáma. To já moc neumím, pořád se učím,“ smála se sympatická herečka na čtvrteční akci v Roosevelt Fashion Storu, kterou přítomné návštěvníky svým hlasem provázela.

Slavnostní otevření butiku Roosevelt Fashion Store

Neděle, 19. května 2013, 11:50

Slavnostní otevření butiku Roosevelt Fashion Store
Slavnostní otevření butiku Roosevelt Fashion Store

Štítky Roosevelt Fashion Store, Kanovnická ulice, České Budějovice, butik, móda, Ivana Jirešová, Kateřina Votavová, Calvin Klein, DKNY, oblečení, Plzeň, Česká Miss 2010, Česká Miss, Ordinace v růžové zahradě, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nový butik s luxusní módou není jen pro boháče  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.