Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Po vyhraném kartonu cideru Somersby se rychle zaprášilo

Čtenáři Budějcké Drbny soutěžili v srpnu o karton jablečného cideru Somersby. Jejich úkolem bylo uhádnout, kolik láhví o objemu 0,33 litru se naplní z metráku jablek. Nejblíže přesnému počtu 1212 kusů byl devatenáctiletý Pavel Flosman z Dubného, jenž se zmýlil pouze o čtyři láhve.

„Samozřejmě jsem si to propočítával, ale jinak spoléhal spíš na štěstí. Dá se říct, že ten počet láhví jsem si tipnul,“ prozradil Pavel Flosman postup, jak se dopracoval ke svému výsledku 1216 kusů.

I když měl mezi více než stovkou tipujících silnou konkurenci, nakonec to byl právě on, komu obchodní zástupce Budějovického Budvaru doručil karton 24 kusů lahodného cideru Somersby až domů do Dubného.

„Už jsme ho ale vypili. Kamarád měl oslavu, tak jsem ho tam vzal… a zmizel rychle,“ smál se Pavel Flosman, který sice v minulosti vyhrál nějaké volné lupeny na koncert nebo tričko, ale tahle cena jej potěšila. „Cider Somersby jsem měl poprvé a byl fakt dobrý!“ pochvaloval si.

Štítky cider, Somersby, jablečný, karton, soutěž, Budějovický Budvar, Pavel Flosman, Dubné, Somersby cider, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po vyhraném kartonu cideru Somersby se rychle zaprášilo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.