Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

RRC Hluboká obhájilo prvenství v prestižní soutěži

Na slavnostním vyhlášení výsledků prestižní soutěže Czech Hotel Awards minulý čtvrtek ve Velkém sále Paláce Lucerna v Praze získalo Relaxační a Regenerační Centrum Hluboká nad Vltavou první místo v regionální kategorii 5hvězdičkový hotel.

Czech Hotel Awards je soutěž o titul nejoblíbenějšího hotelu v České republice. Czech Hotel Awards - HOTEL ROKU 2013 je přehlídkou českých hotelů nabízejících nejkvalitnější služby a klade si za cíl zmapovat a zviditelnit nejlepší hotely po celé České republice.

Ocenění pro Hotel roku 2013 jsou udělována pro každý kraj a pražský obvod. Nominované hotely jsou registrovány na oficiálních webových stránkách soutěže, kde pro svůj nejoblíbenější hotel v kategoriích 3, 4, 5 hvězd a Wellness & Spa hlasuje veřejnost.

Sestavená odborná porota vybírá vítěze jen v kategorii Kongresový hotel. Na základě součtu hlasů je vyhodnocen absolutní vítěz každé kategorie.

„Ocenění považujeme za významnou motivaci k rozvoji dalších služeb pro širokou veřejnost, která v RRC Hluboká využívá nejen možnost ubytování s wellness, fitness a lázeňskými programy, ale také péči v oblasti plastické chirurgie, kardiologie, ortopedie a estetické dermatologie partnerské RRC Clinic,“ řekl Vilém Pešl, sales manager RRC Hluboká.

Tisková zpráva

Štítky Relaxační a Regenerační Centrum Hluboká nad Vltavou, Czech Hotel Awards, vítězství, soutěž, hotel, Praha, Česko, RRC Clinic a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

RRC Hluboká obhájilo prvenství v prestižní soutěži  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.