Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Součástí letošního Hobby podzim bude výstava hub

Tradiční veletrh Hobby podzim spojený s výstavou Móda show bude na českobudějovickém Výstavišti provázet výstava hub, výlov rybníka a esoterický festival. K dispozici budou i tvůrčí dílny.

Hobby podzim, jehož 15. ročník se uskuteční v Českých Budějovicích ode dneška až do neděle, nabízí inspiraci pro práci na zahradě, v domě a chalupě, 17. ročník Módy show pak představí oděvy a doplňky, šperky i kosmetiku.

Vloni čtyřdenní veletrh navštívilo 21 tisíc návštěvníků. Letos je na Výstaviště láká 180 vystavovatelů z šesti zemí.

Na Hobby podzim budou výrobci a obchodníci prezentovat především potřeby a nářadí pro kutily, zahrádkáře a stavebníky. Zastoupení tam budou mít zahradní centra s prodejem dřevin, sazenic a semen.

Trh bude provázet řada přednášek. V pavilonu E1 začne hned ve čtvrtek celostátní soutěž budoucích instalatérů.

V pátek bude Den s časopisem Receptář, kde se návštěvníci dozví vše na téma Cukety a dýně. V sobotu se v pavilonu Z koná finále kuchařské soutěže Receptáře prima nápadů. Televizní diváci budou vařit před porotou a kamerou na jevišti podle svých receptů v soutěži Luskování.

Po celou dobu výstavy se v pavilonu T1 bude konat Esoterický festival. Nabídne numerologii, runovou terapiii, výklad snů i astrologii a další obory. Do pavilonu T2 se mohou přijít zájemci přiučit některé z výtvarných metod do tvůrčích dílen.

Hobby nabídne i bezplatné poradny zahrádkářům, kaktusářům a včelařům. K vidění budou expozice Českého svazu chovatelů a také původních českých plemen domácích hospodářských zvířat zařazených do genových zdrojů ČR.

Zdroj: ČTK

Štítky Hobby podzim, veletrh, Výstaviště České Budějovice, výstava, podzim, pavilon, České Budějovice, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Součástí letošního Hobby podzim bude výstava hub  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.