Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zažeňte jarní únavu ve Wellness Hotelu Frymburk

Potřebujete zregenerovat po zimě, nabrat nové síly, užít si chvilku klidu po náročném pracovním týdnu, nebo zahnat jarní únavu? Wellness Hotel Frymburk nabízí nejen speciální jarní pobyty a procedury, ale i koupele pro zamilované.

Wellness Hotel Frymburk je největší hotelový wellness komplex v České republice, který se nachází přímo na břehu Lipenské přehrady. Nabízí komfortní ubytování ve 192 pokojích a širokou nabídku služeb pro aktivní dovolenou v hotelu i v krásné přírodě Lipenska.

Speciálně pro rodiny s dětmi jsou ve Wellness Hotelu Frymburk vybudovány 2 dětské koutky a venkovní dětské hřiště, k dispozici je také profesionální baby sitting. Dospělí jistě ocení vnitřní adventure golf, 3D golfový panoramatický simulátor, bowling, stolní tenis, squash či lovecký trenažér. Vodních radovánek si užijete v aquaparku s padesátimetrovým tobogánem a dětským brouzdalištěm.

Pokud právě bojujete s jarní únavou, nechte o sebe pečovat ve Wellness & Spa Hotelu Frymburk, které je nejlépe vybaveným hotelovým wellness zařízením v České republice. Vybírat můžete ze široké nabídky procedur, různých druhů masáží a zábalů, koupelí a lázní, hydromasáží a kosmetických kúr. Zrelaxovat můžete také v solné jeskyni s jedinečným mikroklimatem nebo v saunovém světě.

V jarní nabídce naleznete speciální procedury proti jarní únavě. Fyzickou i psychickou únavu a nervozitu zaženete příjemnou bylinnou či kopřivovou koupelí, jarní květinovou masáží nebo celkovou harmonizační antistresovou masáží. Blížící se máj vybízí k romantické koupeli určené pro zamilované. A během června se pak můžete těšit na jedinečné procedury pro štíhlou linii.

Ve Wellness Hotelu Frymburk naleznete veškerý komfort pod jednou střechou. Více informací na: www.hotelfrymburk.cz.

PR text

Štítky Lipno, Wellness Hotel Frymburk, Frymburk, hotel, wellness, regenerace, odpočinek, ubytování, Česko, masáž, Vodní nádrž Lipno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažeňte jarní únavu ve Wellness Hotelu Frymburk  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.