Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Značková prodejna iWant Apple Premium Reseller slaví

„Jak se jmenuješ?“ - „iWant.“ - „A kolik ti je?“ - „Jeden rok.“ - „To vypadáš starší.“ - „Přijdeš na moje narozeniny?“ Odborná i laická veřejnost může dorazit zítra na oslavu narozenin první prodejny iWant Apple Premium Reseller, která byla vloni 15. listopadu otevřena v budějckém IGY Centru.

Párty to bude veliká. Budeme slavit, dárky uvítáme, ale hlavně je budeme rozdávat: 10% slevy na Macy, iPody a jakékoliv příslušenství po celý den.

„Hlavní nadílka čeká na hosty odpoledne. V 16 hodin se dostaví dáreček Rytmus a začne pořádná oslava. S dortem, svíčkou, tancem a hudbou,“ popisuje program oslavy marketingová manažerka Lenka Nejedlá.

„Prvních čtyřicet gratulantů, kteří navštíví iWant ve čtyři odpoledne, dostane 15% slevy na Mac a příslušenství k nim,“ dodává.

Oslavy doplní internetová kampaň s vizuálem typické narozeninové jedničky na sociálních sítích a webových stránkách zaměřených na Apple svět.

PR text

Štítky iWant Apple Premium Reseller, IGY Centrum, České Budějovice, oslava 1. narozenin, slavnost, Macintosh, Apple, iPod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Značková prodejna iWant Apple Premium Reseller slaví  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.