Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VŠTE si v žebříčku Českých 100 nejlepších polepšila

Po loňském historickém vstupu do žebříčku sta nejlepších českých firem a organizací vyhlašovaných v anketní soutěži Českých 100 nejlepších, si na něm letos Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ještě o deset míst polepšila, když jí patří 87. místo. Celkové vítězství obhájila automobilka Škoda Auto před Agrofertem a Kooperativa pojišťovnou, která v hodnocení předstihla energetickou společnost ČEZ. V první desítce se ještě objevily firmy Best, Mountfield, Karlovarské minerální vody, KPMG ČR, ČEPS a Fincentrum.

Výsledky byly vyhlášeny na Pražském hradě za přítomnosti ministra průmyslu a ministryně práce a sociálních věcí a dalších politiků a předních činitelů. 

„Jestliže jsme loni byli mile překvapeni, pak letos je na místě mluvit o dobré zprávě, protože obhájit pozici je vždy těžší. Konkurence je obrovská, protože se do ankety zapojují nejen výrobní a stavební firmy, ale i finanční či vzdělávací instituce. Prostě plejáda úspěšných organizací, a z podstaty věci plyne, že do nejlepší stovky se každý nedostane,“ říká Ludmila Opekarová, prorektorka VŠTE, která ocenění na Hradě přebírala.

O pořadí v soutěži, pořádané pan-evropskou společností pro kulturu, vzdělávání a vědecko - technickou spolupráci Comenius, rozhoduje počet získaných nominací. O nich rozhodují hlavně lidé z byznysu, služeb nebo bankovní sféry.

Autoři

Štítky Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, ŠKODA AUTO a.s., KPMG, ČEZ, Agrofert, ČEPS, Kooperativa pojišťovna, Mountfield, Fincentrum, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VŠTE si v žebříčku Českých 100 nejlepších polepšila  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.