Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Provoz zahájen. Žáci ZŠ Kubatova mohou od pondělí počítat s novou kuchyní a jídelnou

Dětem ze Základní školy Kubatova mohli jejich vrstevníci z ostatních škol závidět. Zatímco jinde začal školní rok už ve čtvrtek, tedy přímo 1. září, na Základní škole Kubatova, České Budějovice se tak stane až v pondělí. Co je důvodem? Nová kuchyně a jídelna! Po náročné rekonstrukci byla hostům představena v pátek 2. září. Budějcká Drbna byla na místě a může potvrdit, že se mají školáci i kantoři na co těšit!

Že práce nebyly jednoduché, potvrzuje fakt, že začaly už měsíc před koncem školního roku. Pomocnou ruku v tu chvíli podaly ostatní školy a školky, které stravování dětem ze Základní školy Kubatova poskytly.

Náměstek primátora Petr Podhola na místě zmínil, že většina škol už moderní kuchyní disponuje, Základní škola Kubatova se tak k nim konečně může připojit. Zdůraznil však, že vše není jen o vybavení, nýbrž o samotných kuchařkách, které chvíli předtím pochválil ředitel školy Libor Kocián. Ten od náměstka dostal speciální dárek v podobě vtipné kuchařské zástěry. Ředitel neváhal a hned se do ní oblékl.

A co všechno se v kuchyni a jídelně udělalo? Kompletní obnova vnitřní části kuchyně, varny, skladovacích prostor a zázemí, výměna rozvodů vody a elektrorozvodů, vzduchotechniky, topných těles, nové podlahy, podhledy, nákladový výtah a další úpravy. Zkrátka kuchyně je zcela nová! Tak dobrou chuť.

Štítky kuchyně, jídelna, základní škola, České Budějovice, Petr Podhola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Provoz zahájen. Žáci ZŠ Kubatova mohou od pondělí počítat s novou kuchyní a jídelnou  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.