Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tři workshopy v rámci celotýdenního vzdělávání dospělých pomohou lépe vést firmu

Celosvětový týden vzdělávání začíná už v pondělí a s možností zúčastnit se veřejných ukázkových workshopů v Jihočeském vědeckotechnickém parku přichází kouči z BCF. Za symbolických 99 korun si pro zájemce připravili užitečná témata.

První přednáška se uskuteční hned v pondělí 19. září a transformační kouč a firemní konzultant Leoš Kubíček ji povede na téma: Jak zajistit, aby firemní vzdělávání mělo měřitelný dopad do praxe. Cílem je představení personalistům, obchodním manažerům, ředitelům i majitelům firem ověřený a funkční model toho, jak při přípravě, realizaci a měření dopadů jakéhokoliv firemního vzdělávání postupovat, co neopomenout, na co klást důraz, aby peníze vložené do vzdělávání byly firemní investicí. Přednáška trvá od 12:30 do 15:30 hodin.

O den později bude mít přednášku transformační kouč a spoluzakladatel systému Health Tuning® Ondřej Chromý. Bude na téma: Jak předcházet či řešit syndrom vyhoření a provádět životní změny. Cílem je představení personalistům, ředitelům, majitelům firem, sportovcům i široké veřejnosti základní strukturu, jak předcházet syndromu vyhoření případně, jak je možné se během tří měsíců zpět nastartovat do stavu, kdy si užívám svůj pracovní i soukromý život. Dozvíte se i několik konkrétních nástrojů, jak se symptomy vyhoření či stresu účinně zacházet. Workshop potrvá od 9:00 do 12:00 v Jihočeském vědeckotechnickém parku. 

Poslední povídání povede v pondělí 26. září transformační kouč a firemní konzultant Leoš Kubíček. Zaměří se na téma: Jak využít koučování v manažerské praxi i obchodování. Cílem je představení personalistům, obchodním manažerům, ředitelům a majitelům firem i široké veřejnosti základní principy nejúčinnějších metod systemického a NLP koučování a jejich praktické využívání v každodenní práci manažera (vedoucího, mistra), ale možná překvapivě i během vedení obchodního rozhovoru. Sezení trvá od 12:30 do 15:30.

Všechny workshopy proběhnou v Jihočeském vědeckotechnickém parku v Českých Budějovicích. Registrace na ně je nutná, ale cena je pouze symbolická – 99 korun. Vybrané vstupné bude navíc předáno ve formě daru Nadačnímu fondu WalDík, který podporuje vzdělávání dětí waldorfskou metodou. 

Štítky Jihočeský vědeckotechnický park, přednáška, Leoš Kubíček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři workshopy v rámci celotýdenního vzdělávání dospělých pomohou lépe vést firmu  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.