Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

HURÁ DO ŠKOLY: Hitrádio Faktor obdarovalo tisíce prvňáčků!

Nový školní rok odstartoval! Do lavic kromě 7600 malých jihočeských prvňáčků vyrazilo také Hitrádio Faktor. Pro štěstí na cestu školní docházkou jim připravilo krásné překvapení.

Na první školní den si pamatujeme všichni. Je to den, kdy potkáte nové kamarády, kdy poznáte první učitele, je to den, kdy se začínáte měnit v dospělého. Na Hitrádiu Faktor víme, jak důležité je udržet si tuto vzpomínku co nejzářivější. I proto chystáme pro malé školáčky každý rok unikátní kampaň HURÁ DO ŠKOLY!

V jejím rámci jsme spolu s našimi milými partnery, tedy Jihočeským krajem a Jadernou elektrárnou Temelín skupiny ČEZ, také tento rok připravili krásné dárkové balíčky pro 7600 jihočeských prvňáčků. Hitrádio Toyota Team vyrazil pod rouškou noci do stovek škol na jihu Čech, aby už 1. září ráno čekaly na děti exkluzivní sety praktických překvapení od školních potřeb po unikátní volnočasové doplňky v moderním balení.

A jak to dopadlo? No NAPROSTO SKVĚLE! Děti i učitelé byly z dárků Hitrádia Faktor naprosto nadšené, rodiče si dokonce některé z dárečků bez skrupulí přivlastnili. Rádi děláme radost. Dělá nám to radost. :-)

A to zdaleka nebylo všechno! Hitrádio Faktor si pro 1. září vybralo svého prvňáčka. Byl jím Sebastian Klíma. Z něj jsme udělali hvězdu našeho vysílání a s velkou parádou a spoustou dárečků jsme ho do jeho nové školy dopravili tak, aby na to nezapomněl nejen on, ale ani jeho noví spolužáci.

Nejenom všem prvňáčkům přejeme do školního roku vše krásné dobré. Ať na svůj první školní den nikdy nezapomenou. Jsme Hitrádio Faktor. Rádio, které hraje. A které dělá radost.

Tisková zpráva

Štítky Hitrádio Faktor, Jaderná elektrárna Temelín, Toyota, ČEZ, Česko, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HURÁ DO ŠKOLY: Hitrádio Faktor obdarovalo tisíce prvňáčků!  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.