Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zástupci dvou generací povedou debatu na různá témata. Besedovat bude i youtuber Kovy

(Ne)souboj generací má prolomit ledy mezi mladší a starší generací, jejichž zástupci se mají sejít ve čtvrtek 24. května od 16 hodin v Jihočeském divadle v Českých Budějovicích, aby společně probrali několik témat. Besedovat budou známé tváře jako jsou Michal Horáček, Vratislav Kulhánek, ale i youtuber Karel Kovář známý jako Kovy. Pořadatelé navíc očekávají i účast studentů a senior klubů.

Stěžejním tématem besedy bude mezigenerační propojení, které má pomoci tomu, aby obě generace nalezly společnou řeč a prolomily ledy. Dalšími tématy, jež účastníci prodiskutují budou například dezinformace a fakenews, jakož i důležitost komunálních voleb.

„Datum jsme zvolili schválně na dobu, kdy se koná Majáles, kterého se účastní plno mladých lidí. Na diskuzi jsme pozvali i několik seniorských klubů a doufáme, že se obě generace pobaví o různých tématech,“  říká pořadatel Jan Mádl.

Besedujícími budou Michal Horáček, Vratislav Kulhánek, Marián Jelínek, youtuber Kovy (Karel Kovář) a Ladislav Faktor.

Zúčastnit se můžete i vy. Více informací naleznete na Facebooku.

Autoři | Foto Facebook Kovy - Gameballcz

Štítky (ne)soubroj generací, politika, debata, diskuse, České Budějovice, youtuber, Kovy, Michal Horáček, Vratislav Kulhánek, Jihočeské divadlo, Volby do zastupitelstev obcí v Česku, majáles, Marian Jelínek, Ladislav Faktor, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zástupci dvou generací povedou debatu na různá témata. Besedovat bude i youtuber Kovy  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.