Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích skončily slavnostní promoce

Na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích včera, v úterý 10. července, slavnostně promovali letošní absolventi Filozofické fakulty, kteří úspěšně dokončili státní závěrečné zkoušky.

Filozofická fakulta tak už tradičně uzavřela sérii letních promocí na Jihočeské univerzitě, které se na zbylých sedmi fakultách univerzity konaly už na konci června. V průběhu promocí převzalo diplom více než dva tisíce absolventů, kteří na Jihočeské univerzitě letos zakončili svá bakalářská a magisterská studia.

Státní závěrečné zkoušky probíhaly na Jihočeské univerzitě přibližně od poloviny května do poloviny června. Nejvíce absolventů tradičně mají největší fakulty Jihočeské univerzity – Pedagogická, Zdravotně sociální a Ekonomická fakulta.

Jihočeskou univerzitu v akademickém roce 2017/2018 navštěvovalo přibližně 10 300 studentů. Ti byli zapsaní ve více než 200 oborech pestrého zaměření. Fakulty Jihoeské univerzity nabízí přírodovědné, ekonomické, společenskovědní a zdravotnické obory.

Tisková zpráva

Štítky vzdělání, Jihočeská univerzita, diplom, promoce, České Budějovice, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích skončily slavnostní promoce  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.