Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Školka bez dětského stresu… Viva Bambini zve k zápisu

PR článek

Souzníte s montessori filozofií? Myslíte si, že je to ta pravá cesta pro vzdělávání vašeho dítěte? V tom případě byste se měli zaměřit na Soukromou základní školu a mateřskou škola Viva Bambini s.r.o. v Českých Budějovic. Zápisy do mateřinky se kvapem blíží – uskuteční se 2. května od 16.30 hodin.

Ještě před samotným zápisem je však nutné se dostavit na osobní schůzku, která slouží zejména k vyjasnění toho, co a jakým způsobem mateřská škola nabízí a zda se nabídka školy potkává s očekáváním rodičů. Proto je nezbytné, aby se schůzky, která je součástí přijímacího řízení, zúčastnili oba zákonní zástupci dítěte. Na setkání také zájemci obdrží dokumenty, které jsou nutné k zápisu do školky. Kritéria pro přijímání dětí k předškolní vzdělávání v Soukromé základní škole a mateřské škole Viva Bambini naleznete na následujícím odkazu.

Ve čtvrtek 25. dubna se uskuteční také zápis do první třídy, avšak už nyní je jisté, že je kapacita naplněna. Zajímat by vás však mohlo mimořádné stipendium pro budoucí sedmáky ve školním roce 2019/2020, díky kterému se cena školného pro zmíněný školní rok sníží na 4 tisíce korun.

Kritériem pro udělení stipendia je opět týdenní docházka do školy na zkoušku, a to v období od dubna do června. „Cílem tohoto týdne je ověřit a zjistit, zda náš způsob vzdělávání je pro dítě vhodný a vyhovuje mu. Po tomto týdnu dojde opět k setkání s rodiči a na základě společné domluvy a zkušenosti s absolvovaným týdnem proběhne domluva o přestupu či nikoliv,“ uvádí jednatelka školy Barbora Macháčková.

O montessori pedagogice si můžete více přečíst na webových stránkách školy.

Štítky Montessori, Viva Bambini, zápis, mateřská škola, České Budějovice

Školka bez dětského stresu… Viva Bambini zve k zápisu  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.