Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Studujte techniku na VŠTE a zajistěte si skvělou budoucnost

PR článek

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích nabízí široké portfolio studijních programů, od strojírenství přes stavitelství až po ekonomiku. V rámci studia je velký důraz kladen na praxi, která trvá celé tři měsíce. S tím souvisí také zapojení studentů do projektů, které probíhají přímo na vysoké škole, nebo ve spolupráci s firmami.

VŠTE se v oblasti výzkumu a vývoje zaměřuje na několik oblastí: strojírenství a materiálové vědy, kybernetika, robotika, chemie, technologie pro průmysl 4.0 a customizovaná řešení pro klienty. Kromě toho jsou v kampusu k dispozici moderně vybavené laboratoře, technologie pro 3D tisk, zázemí pro vývoj a využití dronů, EEG biofeedback a další technologie.

Pokud chcete mít jistotu, že si po vysoké najdete rychle uplatnění a budete dělat práci, která vás bude bavit, neváhejte a přihlaste se na VŠTE. První kolo přijímacího řízení pro akademický rok 2022/2023 bude probíhat do 30. 4. 2022, a to jak pro bakalářské, tak i pro navazující magisterské programy.

Na jaké studijní programy se můžete přihlásit?
Bakalářské: Strojírenství, Technologie a řízení dopravy, Pozemní stavby, Podniková ekonomika, Řízení lidských zdrojů, Business Analytik.
Magisterské: Logistika, Podniková ekonomika, Pozemní stavby, Strojírenství, Znalectví.

Pro více informací se podívejte na stránky www.vstecb.cz

Ohodnoť článek

Štítky VŠTE, škola, studium, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, ekonomika, technologie, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Studujte techniku na VŠTE a zajistěte si skvělou budoucnost  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.