Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Trash Patrols z McDonald’s bojují proti odpadkům

PR článek

Zaměstnanci McDonald’s, jejich rodinní příslušníci a další dobrovolníci se celoročně podílejí na úklidu nejen okolí restaurací, ale i dalších míst. Trash Patrols, jak si říkají, provedli za tento rok již 38 úklidů po celé republice, čímž pomáhají zlepšení stavu naší přírody.

Uklízecí čety alias Trash Patrols, složené ze zaměstnanců McDonald’s, spolu se svými blízkými a dobrovolníky věnují úklidům nejen okolí restaurací ale také dalších výletních míst a veřejného prostoru.

Tento dobrovolný program vznikl jako součást strategie společnosti, jejímž prostřednictvím McDonald‘s představuje kroky, které činí pro šetrnější podnikání, zároveň jí inspiruje a motivuje zákazníky i širokou veřejnost k ohleduplnému přístupu k naší přírodě a planetě.

Za celý letošní rok proběhlo zatím 38 úklidů a nasbíralo se úctyhodných 264 pytlů s odpadky, což je o 150 pytlů více než v roce předešlém. Je jasně vidět, že práce Trash Patrols má smysl a že ve svém snažení o hezčí a čistější okolí nepolevují.

„Velmi si vážíme dobrovolníků z řad našich zaměstnanců a jejich blízkých, kterým není životní prostředí a okolní příroda lhostejná. Iniciativa Trash Patrols není jednorázovou aktivitou, o to více oceňujeme ty, kteří se zapojují opakovaně, protože jen tak má tento projekt skutečný dopad,“ říká Lucia Poláčeková PR manažerka McDonald’s pro ČR a SR.

Hodnocení článku je 24 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky mcdonalds, trash patrols, odpadky, ekologie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trash Patrols z McDonald’s bojují proti odpadkům  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.