Počasí dnes29 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nový studijní program na VŠTE. Staň se technologem budoucnosti

PR článek

Skvělá zpráva pro všechny uchazeče o bakalářské studium. VŠTE v Českých Budějovicích právě akreditovala nový studijní program Řídicí procesy ve strojírenství. Přihlas se do konce srpna a staň se expertem na Průmysl 4.0.

Nový studijní program Řídicí procesy ve strojírenství reaguje na potřebu implementace Průmyslu 4.0 ve firmách zejména v Jihočeském kraji a současně na nedostatek takto zaměřených specialistů ve strojírenských firmách. Díky dlouhodobé spolupráci VŠTE se soukromým sektorem vzniknul právě tento program, po jehož absolventech je v jihočeském regionu velká poptávka. 

VŠTE v Českých Budějovicích právě akreditovala nový studijní program Řídicí procesy ve strojírenství. 

Pokud tě tohle zaměření zajímá, neváhej a využij poslední možnost se přihlásit na vysokou. Třetí kolo přijímacího řízení na VŠTE probíhá do konce srpna. Během tříletého studia získáš znalosti z oblasti pokročilých strojírenských technologií, umělé inteligence, materiálového inženýrství, kyberbezpečnosti, IT, automatizační techniky či analýzy dat. 

Absolventi najdou uplatnění například na pozicích technologa ve strojírenské výrobě, ale i v dalších profesích, kde se řeší využití nejvhodnějších strojů, technických prostředků a strojního zařízení pro výrobu, nebo kde probíhá spolupráce při řízení strojů, verifikace nových postupů výroby, technologických změn a inovačních aktivit.

Studijní program Řídicí procesy ve strojírenství je tříletý, prezenční a studium je zdarma. Neváhej a přihlas se do konce srpna na VŠTE v Českých Budějovicích. 

Neváhej a přihlas se do konce srpna. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky VŠTE, vzdělání, škola, technologie, studijní program, technolog

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nový studijní program na VŠTE. Staň se technologem budoucnosti  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.