Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Angličtina hrou díky novému programu Helen Doron English

Dostává se k nám stále více dotazů, jaké nabízíme kurzy, jak je možné, že učíme děti již od tří měsíců, jak funguje naše metoda a jak probíhají naše výukové lekce...

Naše škola nabízí celkem jedenáct na sebe navazujících kurzů přizpůsobených věku dětí. Tyto kurzy kopírují jejich vývoj a potřeby v daném období života od miminek až po teenagery. Ať už jde o miminko nebo teenagera, metoda Helen Doron English je postavena na čtyřech základních principech.

1. Opakovaný domácí poslech

Kopírovat způsob přirozeného osvojování mateřského jazyka „ponořením se do jazyka“. Dítě věnuje svou pozornost zvukovému záznamu hrajícímu v pozadí jen okrajově. Díky tomu se ukládá přímo do dlouhodobé paměti, kde je jazyk pevně zakořeněn.

2. Pozitivní povzbuzovaní

Povzbudit a podporovat veškeré úsilí, které děti vynakládají. Děti se naučí svou mateřštinu částečně také proto, že když něco poprvé vysloví, jejich rodiče výskají radostí a dítě si myslí: „Jéééé, opravdu mi to jde! Jsem v tom fakt dobrý! A tak to udělám znovu.“

3. Učení jako zábava

Vytvořit příjemné a podpůrné prostředí, které je protikladem ke třídě ovládané úzkostí. Učit se s vrstevníky prostřednictvím písniček a her je samozřejmou součástí.

4. Stavět na úspěchu

Vytvářet dostatek postupně narůstajících výzev, aby děti byly motivovány a stimulovány, stavět úspěch na předchozím úspěchu. Vždyť úspěch plodí motivaci! Ano, a také motivace plodí úspěch. Co tedy bylo dříve? „Kuře nebo vejce“, motivace nebo úspěch? Odpovídám, že na prvním místě byl úspěch, a dítě ví, že je úspěšné, protože ho pozitivně podporujeme.

Kurzy pro miminka a batolata využívají schopnosti dětí přijmout jazyk jako mateřský, v tomto věku přirozeně a hravě podporují psychomotorický vývoj, rozvoj jemné a hrubé motoriky, aktivizaci všech smyslů, stimulaci centra logického myšlení, fonetické povědomí, dětskou znakovou řeč (velký krok vpřed v lingvistickém vývoji dítěte), a to vše spolu s maminkou nebo tatínkem.

Kurzy pro děti od 2 let jsou vytvořeny tak, aby děti byly schopny formovat věty či slovní spojení, používat jazyk aktivně a odpovídat na dotazy celými větami. Děti jsou neustále pozitivně podporovány lektorem a rodinou.

Kurzy pro děti od 6 let postupně děti seznamují s čtením a psaním, zábavně, hravě a vtipně.

Představujeme vám náš nejnovější program Jump with Joey - kurz pro děti začínající s angličtinou ve věku 6 až 9 let nebo pokračující kurz pro děti mladší, které již mají za sebou kurz More Fun with Flupe.

Hlavními hrdiny příběhů jsou sedmiletý chlapec Paul, jeho kamarádka Millie, kteří pomáhají klokanici Kangi a jejímu nezbednému synovi Joeymu řešit nesnáze ve Storyville. Dalším nepostradatelným hrdinou je strýček Ted, který se svým vlakem pomáhá dětem poznávat novou slovní zásobu.

Ve dvanácti animovaných epizodách se děti učí anglicky prostřednictvím 25 písniček, mnoha her a zábavných aktivit, a to nejen v učebně, ale také doma. Kurz obsahuje slovní zásobu 900 slov.

Během studia angličtiny se děti také seznámí s důležitými hodnotami jako je přátelství, péče o druhé, ochota dělit se a ochrana životního prostředí.

Kurz Jump with Joey učí děti základy spellingu (hláskování), v každé epizodě představuje jedno písmeno anglické abecedy. Jednotlivé příběhy zpracovávají tradiční témata a učí děti vše potřebné k tomu, aby mohly úspěšně absolvovat zkoušku anglického jazyka CAMBRIDGE ENGLISH YLE STARTERS.

Revoluční novinkou, které tento kurz využívá, je technologie tzv. ROZŠÍŘENÉ REALITY. Za pomocí tabletů nebo smartphonů, do kterých je možno stáhnout si volně dostupnou aplikaci, pak před očima dětí doslova ožívají jednotlivé stránky v pracovních sešitech.

Pokud se chcete dozvědět více, neváhejte nás navštívit při ukázkových hodinách, které jsou zdarma a kde dostanete představu, jak může probíhat výuka angličtiny nespoutaně, zábavně a na úrovni.

Marta a Martina

www.helendoron.cz

Za Český Krumlov, Bc. Martina Dvořáková Za České Budějovice, Ing. Marta Toulová
Tel: 605 294 385 Tel: 777 278 533
E-mail: ceskykrumlov@helendoron.cz E-mail: ceskebudejovice@helendoron.cz
Facebook: www.facebook.com/helendoron.ceskykrumlov Facebook: www.facebook.com/HDEECeskeBudejovice

PR text

Štítky Helen Doron English, výuka angličtiny, České Budějovice, Český Krumlov, Helen Doron, angličtina, Facebook, motivace, Martina Dvořáková, Cambridge

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Angličtina hrou díky novému programu Helen Doron English  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.