Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Díky studentům naleznou pod stromečkem pěkné dárečky

Ačkoliv je Štědrý den teprve za dveřmi, na Střední škole obchodní, Husova 9, se dárky rozdávaly již tento týden v pondělí. Škola se připojila k akci Zahrajte si na Ježíška! a podpořila Dětský domov pro sluchově postižené v Českých Budějovicích.

„Děti z dětského domova napsaly Ježíškovi, a tak měli studenti školy možnost splnit každé konkrétní přání. Žáci oboru Prodavač zakoupené dárky i krásně zabalili a doufáme, že tak přispěli k ještě hřejivější atmosféře Štědrého dne v dětském domově,“ uvedl kantor Jakub Stolička.

Do akce se zapojily všechny třídy. Dárky postupně přibývaly ve speciálním vánočním koutku školy. „A o co si děti nejvíce psaly? Mezi dárky najdeme vše - od dětských her, oblečení až po kosmetiku,“ zmínil Stolička.

Jak jsme již zmínili, dárky byly do rukou pracovnic Dětského domova pro sluchově postižené v Budějcích předány v pondělí 15. prosince. „Všichni jsme se bez váhání podíleli na nákupu vánočního dárku malou finanční částkou, která nás téměř nic nestojí, ale může dětem z dětského domova udělat velikou radost,“ sdělila své pocity z celé akce jedna ze žákyň školy.

Štítky Střední škola obchodní, Husova 9, České Budějovice, Dětský domov pro sluchově postižené, Vánoce, dárky, dětský domov, Štědrý den, Ježíšek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Díky studentům naleznou pod stromečkem pěkné dárečky  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.