Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Lucie Holubová z VŠTE je třetí nejkrásnější studentkou

Krása není všechno, ale úspěch s ní spojený potěší, může si po víkendu říct Jihočeška Lucie Holubová, která v soutěži Miss Studentka České republiky - Miss českého studentstva pro rok 2013/2014 získala titul II. vicemiss.

Pro studentku oboru Ekonomika podniku českobudějovické Vysoké školy technické a ekonomické, kde už vloni na podzim získala ve školním kole také titul II. vicemiss, jde o zatím největší úspěch.

„Vážně jsem si finálový večer užila, získala zkušenosti z takových soutěží a o to mi hlavně šlo. Že to nakonec ‚cinklo‘, byl vlastně bonus navíc. Možná i proto bych si ráda ještě nějakou soutěž krásy vyzkoušela,“ hodnotí Jihočeška pražské finále.

Do něho se ze semifinálových kol a následného castingu probojovalo dvanáct dívek, kde je jako na velkých soutěžích čekaly hodnocené disciplíny, včetně promenády v plavkách a večerních šatech.

Soutěž, pořádaná Českou studentskou unií, vyhrála Nikola Braxatorisová z Technické univerzity v Liberci před Dominikou Fišerovou z Univerzity Palackého v Olomouci a právě Lucií Holubovou z Vitějovic.

Ta si studia na VŠTE vybrala proto, že chtěla jako absolventka Vyšší odborné školy a Střední školy, s. r. o. navázat na své předchozí vzdělání a pokračovat ve studiu.

„Nejvíc mě baví marketing a management. Jednou bych se v této sféře chtěla i uplatnit, ale je mi jasné, že s tím je spojeno ještě hodně práce,“ poznamenává.

Na organizaci soutěže, do níž se zapojilo 736 dívek ze středních a vysokých škol, se podílí studenti a studentky z většiny vysokých škol v České republice.

Napsal Zdeněk Zuntych

Štítky Miss Studentka České republiky - Miss českého studentstva pro rok 2013/2014, soutěž krásy, Praha, Lucie Holubová, soutěž, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, Česko, vysoká škola, Česká studentská unie, Technická univerzita v Liberc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hawky

Ta naše je nejhezčí. :-)

Středa, 5. března 2014, 10:16Odpovědět

Lucie Holubová z VŠTE je třetí nejkrásnější studentkou  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.