Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SPŠ stavební zve na dny otevřených dveří

Rok s rokem se sešel a Střední průmyslová škola stavební v Českých Budějovicích si vás dovoluje pozvat na Dny otevřených dveří a tentokrát na listopadový termín. Pokud váháte a vybíráte pro sebe nebo své děti zajímavou střední školu, udělejte si čas a využijte této akce.

Pokud je vašim snem se stát úspěšným architektem nebo stavařem nemůžete na dnech otevřených dveří chybět.

Kdy přesně? Průmyslová škola si pro vás nachystala hned několik možných termínů, ze kterých si snadno vyberete. Dveře školy se otevřou v pátek 21. listopadu 2014, konkrétně v časech od 14, 15 a 16 hodin. Pokud vám tento páteční termín nevyhovuje, navštivte naši střední školu během víkendu, tedy hned následující den 22. listopadu a prožijte sobotní dopoledne od 9 do 12 hodin v rámci Dnů stavitelství a architektury ČKAIT. Můžete tedy propojit informace získané během prohlídky školy s praxí a navštívit některou ze zapojených stavitelských firem.

Pro koho jsou tyto dny určeny?

Nemyslete si, že tyto dny chodí pouze samotní zájemci o studium. Pokud chcete vašim dětem pomoci s výběrem té správné střední školy, právě tento den otevřených dveří může i vám rodičům pomoci udělat tu správnou volbu.

Jak budou dny otevřených dveří probíhat, nám osvětlil ředitel průmyslové školy stavební Vladimír Kostka: „Zájemci o dny otevřených dveří se mohou těšit na komentovanou prohlídku prostor budovy, která začne vždy v celou hodinu v aule školy. Získají informace o aktuálních studijních oborech a předmětech samotných.“

Co si ze dne otevřených dveří odnesete?

Budete mít jedinečnou příležitost zeptat se osobně na dotazy, které vás zajímají ohledně studia stavebnictví nebo geodezie. Dále se dozvíte se míru úspěšnosti absolventů u přijímacích zkoušek na VŠ. V rámci Dnů budou přístupné učebny, kde zájemcům budou prezentované práce žáků. Na cestě školou skupiny také navštíví laboratoře stavebních hmot a materiálů.

Přihlášky na SŠ se podávají do března

Přihlášky na střední školy pro nadcházející školní rok se podávají nejpozději 15. března 2015. A tak pokud vám listopadový termín nesedl do kalendáře, máte ještě čas využít dalšího termínu v lednu, konkrétně 15. ledna 2015, opět vždy v celou hodinu tedy - 14, 15 a 16 hodin.

Pokud chcete patřit mezi 150 přijatých studentů, neváhejte a navštivte Dny otevřených dveří Střední průmyslové školy stavební, která vám umožní získat maturitní vzdělání v lukrativních oborech Stavebnictví a Geodézie a katastr nemovitostí.

Více informací pro uchazeče najdete zde.

PR text

Štítky Střední průmyslová škola stavební v Českých Budějovicích, Dny otevřených dveří, škola, zájemci o studium, den otevřených dveří, střední škola, České Budějovice, Vladimír Kostka, Střední průmyslová škola stavební, střední průmyslová škola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SPŠ stavební zve na dny otevřených dveří  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.