Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Titul Miss VŠTE získala dívka s třímetrovou krajtou

Po Budějcích chodí další misska, a to Miss VŠTE. Boj o tento titul proběhl v úterý od osmi hodin večer v českobudějovickém klubu Lucerna. Do finále se na základě internetového hlasování probojovalo jedenáct finalistek a zároveň studentek Vysoké školy technické a ekonomické.

Večerem provázel známý budějcký moderátor Jiří Gruntorád. Za přítomnosti poroty složené z vyučujících VŠTE a partnerů soutěže prošly všechny dívky úspěšně všemi disciplínami. Aby také ne, když se pečlivě připravovaly několik dní předem.

Po klasickém představení finalistek proběhla volná disciplína, při níž dívky předvedly um jim nejbližší. K vidění byl twirling, nebo nejrůznější taneční kreace. Nejvíc ale překvapila dívka s číslem 11 Daniela Librová, která si na pódium přitančila s obřím hadem. Ten způsobil v Lucerně největší rozruch.

Po volné disciplíně následovala tradiční, zejména u pánů oblíbená disciplína - promenáda v plavkách spojená s vědomostními otázkami ze strany poroty. V závěru soutěže finalistky zazářily ve večerních šatech a pak už se nečekalo na nic jiného, než na vyhlášení výsledků.

„Favoritku mám, ale samozřejmě neprozradím. Řekla bych, že ve volných disciplínách byly síly vyrovnané,“ vyhýbala se konkrétním jménům porotkyně Alena Nosková.

Nakonec se ukázalo, že přátelství s obřím hadem může být prospěšné. Daniele Librové totiž vyneslo první místo. „Čekala jsem, že se umístím do třetího místa. Je třeba to umět prodat a já myslím, že se mi to povedlo,“ prozradila sebevědomě vítězka.

Na druhém místě se pak umístila sympatická blondýnka Veronika Bacíková a druhou vicemiss se stala dvaadvacetiletá Lucie Holubová. Porota vyhlásila i vítězku speciální kategorie, a totiž Miss Foto Studentka. Tou se stala Lucie Kopečková, která na internetu tajným hlasováním nasbírala největší počet hlasů.

Finálový večer Miss VŠTE 2013

Čtvrtek, 21. listopadu 2013, 16:18

Finálový večer Miss VŠTE 2013
Finálový večer Miss VŠTE 2013

Štítky Miss VŠTE, Lucerna, finálový večer, České Budějovice, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, Palác Lucerna, Jiří Gruntorád

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Titul Miss VŠTE získala dívka s třímetrovou krajtou  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.