Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Brankář Jakub Kovář věnoval písecké porodnici dvanáct monitorů dechu

Radost písecké porodnici udělal před pár dny místní rodák a český hokejový brankář Jakub Kovář. Tomu se zde narodil první syn Tobin, a tak se spokojený otec rozhodl za skvělou péči o svého potomka a ženu odvděčit nákupem dvanácti nových monitorů dechu pro novorozence v Nemocnici Písek.

„Tobin Kovář se v uplynulých dnech narodil v Nemocnici Písek. Ihned po porodu císařským řezem byl ve výborné kondici, zprvu pod dohledem otce a od druhého dne i šťastné maminky. Po pěti dnech byli všichni v pořádku propuštěni domů,“ uvedl ředitel písecké nemocnice Jiří Holan.

Český reprezentační brankář a nově také strážce svatyně Čerepovce v Kontinentální hokejové lize poděkoval nákupem dvanácti nových monitorů dechu za péči, které se jeho rodině v porodnici Nemocnice Písek dostalo. Monitory dechu se používají, aby se předešlo syndromu náhlého úmrtí kojenců, tedy v tomto případě selhání dechu. Jakmile se u novorozence projeví porucha dýchání, přístroj automaticky spustí alarm. 

Foto Bramberka Nová

Štítky Jakub Kovář, Nemocnice Písek, Severstal Čerepovec, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brankář Jakub Kovář věnoval písecké porodnici dvanáct monitorů dechu  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.