Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

V Budějcích byl první workshop o odšťavňování. Přijďte na druhý

Prvního workshopu o odšťavňování s názvem Odšťavňovač: Zkratka ke zdraví? jste se mohli zúčastnit ve středu 7. června. Unikl vám? Druhou příležitost máte 14. června.

Workshop o odšťavňování pořádal tým Eujuicers ve spolupráci s Milanem Tripesem, majitelem Zdravé spižírny na Suchomelské 4 v Českých Budějovicích. Mohli jste si poslechnout nejen jeho příběh, kde hlavní roli sehrály čerstvé šťávy, ale také zjistit, jak si vybrat nejlepší odšťavňovač na celý život.

Účastníci si mohli sami vyzkoušet odšťavňování s různými přístroji a ochutnávat šťávy. Jako dárek si odnesli kapesní receptář od Milana Tripese, který obsahuje 28 receptů na nejrůznější zdravotní problémy nebo také průvodce výběrem odšťavňovače od Eujuicers.

Po skončení workshopu jsme Milana Tripese a také Marka Sloupa z týmu Eujuicers vyzpovídali.

Milane, prvního workshopu se zúčastnilo osm lidí. Čekal jste takovou účast?
Milan: Vzhledem k tomu, že se jednalo o první akci tohoto druhu pořádanou v showroomu Eujuicers, považuju to za úspěch a mám z toho radost. Překvapilo mě také, že dorazili různí lidé – muži, ženy, mladší i starší, a měli zájem jak o odšťavňování v rámci prevence, tak i v rámci řešení zdravotních potíží.

Co podle vás lidi nejvíc zaujalo?
Milan:
Určitě praktické ukázky. Během workshopu jsme nejen odšťavňovali, ale ukazovali i výrobu zmrzliny, kešu másla a mandlového mléka. Právě tím, že odšťavňovač lze využít takto komplexním způsobem, jsme účastníky nejvíc překvapili. Moc je zajímalo, jak na to.

Druhý workshop bude už ve středu 14. června. Marku, máte ještě volná místa?
Marek: Ano, máme, ale pokud chcete dorazit, raději s rezervací svého místa příliš neotálejte. Očekáváme, že o druhý workshop bude větší zájem. Už teď se místa zaplňují.

Komu byste doporučil se zúčastnit?
Marek:
Každému, kdo si chce pořídit odšťavňovač nebo chce zjistit, jak správně odšťavňovat. Na workshopu se dozví spoustu hodnotných informací a tipů, které se mu budou hodit. Navíc ten, kdo si u nás vybere odšťavňovač, dostane slevu a tím se mu vlastně vrátí i vstupné.

Plánujete uspořádat ještě další workshopy, nebo to byla ojedinělá akce?
Marek: Určitě plánujeme vypsání dalších termínů, a to nejen v Českých Budějovicích. Chystáme se objet také několik větších měst po celé České republice. Jistou máme zatím jen Prahu, kam vyrazíme pravděpodobně v září, další města upřesníme později. Kromě workshopu o odšťavňování se můžete předběžně těšit ještě na jeden seminář, který bude zaměřený na založení domácí přírodní lékárny. Naučíme na něm lidi, jak si s pomocí odšťavňovače nebo sušičky potravin vyrábět různé masti, sirupy a tinktury.


Přijďte na workshop o odšťavňování

Chcete se setkat s Milanem Tripesem, poslechnout si jeho příběh a získat inspiraci, jak mohou šťávy pomoci i vám? Přijďte na workshop o odšťavňování, kde se mimo jiné dozvíte, jak si vybrat ten nejlepší odšťavňovač.

Kdy: 14. června od 16:30 – 19:00.
Kde: Showroom Eujuicers, Rudolfovská 11, České Budějovice.
Vstupné: 390 korun.

Vstupenky je třeba koupit předem na Eujuicers.com.

Štítky České Budějovice, Česko, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Budějcích byl první workshop o odšťavňování. Přijďte na druhý  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.