Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Věnujte zážitek a relax v jednom, dárkový poukaz na originální thajskou masáž

PR článek

Pořád nevíte, co dát pod stromeček, aby váš dárek stál opravdu za to? Věnujte poukaz na masáž v Ban Thai Massage. Masáží neurazíte, ale naopak dopřejete svým blízkým opravdový odpočinek. A pokud už všechny dárky máte, tak udělejte radost třeba sobě. A díky soutěži s Budějckou Drbnou vás takový zážitek a relax v jednom nemusí stát ani korunu.

Udělejte radost tomu, na kom vám opravdu záleží a darujte mu k Vánocům poukaz na thajskou masáž. V salonu Ban Thai Massage v Českých Budějovicích, jehož novinky můžete sledovat i na Facebooku, a kde dárkové poukazy prodávají už čtvrtým rokem, si užije nejen skvělé uvolnění a relaxaci při masáži, ale odpočine si od každodenního stresu. Thajská masáž má blahodárné účinky na tělo i mysl a člověk se tak dostane do pohody během několika minut.

A pokud jste sebou hodili a pro své blízké už máte všechny dárečky, klidně obdarujte sami sebe, uvolněte tělo i mysl a dopřejte si originální thajskou masáží. A třeba vás to nic nebude stát. Díky soutěži s Budějckou Drbnou si totiž zcela zdarma dopřejí originální masáž rodilými thajskými masérkami čtyři čtenáři, kteří se zapojí do soutěže. 

Soutěž o dárkové poukazy na originální thajskou masáž v Ban Thai Massage

Díky soutěži s Budějckou Drbnou získají zdarma čtyři čtenáři dárkové poukazy na originální thajskou masáž v salonu Ban Thai Massage. Stačí jen do úterý 19. prosince do 8:00 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila

Českobudějovický salon Ban Thai Massage dárkové poukazy na originální thajské masáže nabízí už čtvrté Vánoce. Správně byla odpověď A. Poukazy na originální thajskou mazáž vyhráli: Zdeněk Černíková, Václav Kalista, Bedřiška Karasová a Pavel Nedorost. Blahopřejeme! 

Štítky Ban Thai Massage, masáž, poukaz, dárek, soutěž, thajská masáž, relax, Vánoce, Facebook, České Budějovice, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Věnujte zážitek a relax v jednom, dárkový poukaz na originální thajskou masáž  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.