Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Lékařský dům Géčko nabídne ordinace pro lékaře i specialisty, ale i květiny nebo restauraci

PR článek

Vedle nákupního centra Géčko vyrůstá v Českých Budějovicích Lékařský dům Géčko. Už brzy nabídne tři desítky ordinací pro praktického lékaře i nejrůznější specialisty od kardiologa až po třeba ortopedii. V objektu pak najdete i doplňkové služby včetně květinářství nebo pobočku pojišťovny. Výhodou tohoto projektu je výborná dostupnost u zastávky trolejbusu a také poloha u nákupní zóny s dostatkem parkovacích míst.

Stavba začala v červnu a je v plném proudu, slavnostní otevření se chystá na duben příštího roku. Už teď je jisté, že ordinaci tady bude mít například praktický lékař, ale vznikne zde i fyzioterapie, ortopedie, zubní nebo kožní. „Ve čtvrtém podlaží bude diabetologie s obezitologií, nutriční specialisté, angiologie a cévní centrum a kardiologie,“ informuje zástupce investora, podle kterého bude v objektu sídlit i biochemická laboratoř s odběrovým místem.

Ideální místo pro lékaře i pacienty

Lékaři mnohdy ordinují na místech, která pro výkon jejich povolání nejsou úplně ideální. V nově vznikajícím lékařském domě najdou ideální podmínky. „Naší snahou bylo nabídnout nové moderní prostory s možností úpravy dispozic přímo dle požadavku jednotlivých lékařů,“ dodává zástupce investora.

Podle něj je další výhodou to, že nabídka v lékařském domě bude široká. „V případě potřeby různých odborníků tak pacienti mohou vyřešit své problémy na jednom místě,“ vysvětluje.

Ale v lékařském domě nebudou sídlit jen zdravotníci. Celé přízemí je určeno pro doplňkové služby, své místo si tu tak najde květinářství, bistro s restaurací, ale i lékárna a pobočky pojišťoven. „Vznikne komplexní zařízení s ordinacemi, u kterých je možno bezproblémově zaparkovat či se k nim dopravit veřejnou dopravou,“ doplňuje zástupce investora Lékařského domu Géčko.

Právě to je jedna z velkých předností objektu. Je dobře dostupný hromadnou dopravou a díky sousedství s nákupní zónou nabídne i dostatek parkovacích míst zdarma. Díky tomu mohou místní lékaře a specialisty po otevření navštívit i lidé z širokého okolí, nejen z Českých Budějovic.

Poslední volné ordinace

Lékařský dům Géčko je v současné době zaplněn zhruba ze sedmdesáti procent. Zájemci o ordinaci či provozování maloobchodního prodeje či dalších služeb se mohou podívat na aktuální nabídku na webu.

Více o celém projektu Lékařského domu Géčko najdete na oficiálních webových stránkách.

Štítky lékařský dům, Géčko, doktoři, České Budějovice, dům, lékař, parkování, G.cz, Lékařský dům Géčko s.r.o.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lékařský dům Géčko nabídne ordinace pro lékaře i specialisty, ale i květiny nebo restauraci  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.