Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ve Vojenské přispívají na zdravý životní styl každému klientovi, mají i programy pro firmy

PR článek

Vojenská zdravotní pojišťovna tradičně připravuje své preventivní programy tak, aby byly šité na míru každému klientovi. Dělá to už dlouho a dobře, a právě proto opakovaně obsazuje přední příčky v hodnocení preventivních programů v rámci soutěže Zdravotní pojišťovna roku.

„Programy neustále vylepšujeme, rozšiřujeme a zároveň zjednodušujeme administrativu s čerpáním příspěvků spojenou. Náš klient zkrátka ví, že si každý rok může vybrat až tři příspěvky ze široké nabídky v programech Zdraví, Pohyb a Prevence, a přitom nemusí sbírat žádné kredity ani body. Proto jsou programy tak oblíbené a využívané,“ uvádí Jan Mates, vedoucí marketingu VoZP. 

Program Zdraví je určen k podpoře očkování, dále k pomoci ženám v citlivém období těhotenství a prvních měsících po narození miminka, k podpoře zdravého chrupu a také dárcovství krve.  Cílem programu Pohyb je motivace k aktivnímu životnímu stylu a k pravidelnému sportování. V programu Prevence jsou k dispozici příspěvky na vyšetření, která mohou zachránit život tím, že v organismu včas odhalí případné počínající rakovinné bujení, a také příspěvek na odvykání kouření.

Firmám nabízí Vojenská program Zdravý zaměstnanec

Že firmy potřebují zdravé zaměstnance, to není žádné překvapení. Účelem programu Zdravý zaměstnanec je přispívat k prevenci onemocnění a zlepšování zdravotního stavu zaměstnanců firem a institucí, případně členů profesních či zájmových sdružení a mohou jej čerpat ti ze zaměstnanců, kteří jsou pojištěnci VoZP. Program je rozdělen do dvou podprogramů: Rekondičně ozdravné pobyty a Preventivní balíčky.

Rekondičně ozdravné pobyty
Zde se jedná o příspěvek 1500 korun jedenkrát ročně na rekondičně ozdravný pobyt v délce min. 6 dnů, který zaměstnanec nebo člen právnické osoby uhradil a absolvoval v některé z vojenských lázeňských léčeben v Karlových Varech, Františkových Lázních, Teplicích, Jeseníku nebo v Luhačovicích.

Preventivní balíčky
V rámci tohoto podprogramu může VoZP poskytnout jedenkrát ročně zaměstnancům nebo členům právnické osoby, kteří jsou u VoZP pojištěni, preventivní balíček obsahující přípravky na podporu imunity a správných funkcí organismu.

„Program Zdravý zaměstnanec vítají zaměstnavatelé, kteří hledají možnosti, jak nabídnout svým zaměstnancům co největší škálu benefitů a přispívat tak nejen k upevňování jejich zdraví a kondice, ale i ke spokojenosti v zaměstnání. Přitom stačí, aby bylo mezi zaměstnanci nebo členy právnické osoby alespoň 5 klientů VoZP a zaměstnavatel může být do programu zařazen,“ vysvětluje ředitel českobudějovické pobočky Stanislav Jirkovský.

Od nástupu koronavirové krize v letošním roce si lidé více než kdy jindy uvědomují, že ochrana zdraví je jedna z nejdůležitějších věcí v životě. Zdravý životní styl nepochybně zvyšuje obranyschopnost organismu a je potřeba se na něj zaměřit. Vojenská zdravotní pojišťovna ČR chce vždy svým klientům dávat inspiraci i pomáhat při všech aktivitách, které vedou k upevňování zdraví i předcházení nemocem. Přihlásit do Vojenské se můžete celé léto až do konce září 2020. Přehlášení je jednoduché a všechny potřebné informace najdete na webových stránkách

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Vojenská zdravotní pojišťovna, České Budějovice, pojištění, Vojenská zdravotní pojišťovna České republiky, zdraví, organismus, právnická osoba, koronavirová krize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Vojenské přispívají na zdravý životní styl každému klientovi, mají i programy pro firmy  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.