Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tři high-tech parťáci pro záběry z dovolené, které vystřelí diváky z trenek

PR článek

Znáte to, kamarádi nebo příbuzní vás pozvou na návštěvu a mezi 2 a 3. drinkem přichází čas na pravidelné podovolenkové mučení. Mučení nepovedenými fotkami a roztřesenými videi z dovolené. Nebuďte jako tihle trapitelé a když už se chcete známým pochlubit letními zážitky, ohromte je originálními záběry, které jsou stabilní, září barvami nebo jsou dokonce z ptačí perspektivy. Pomohou vám je vykouzlit 3 high-tech parťáci, za které přitom neutratíte rozpočet na celou dovolenou.

Kapesní kamera se stabilizátorem Osmo Pocket 2

Jako prvního parťáka na dovolenou doporučujeme ruční mini kamerku DJI Osmo Pocket 2 s integrovaným stabilizátorem. Je připravena natáčet už 1 sekundu po zapnutí, schová se do náprsní kapsy, takže můžete točit velmi nenápadně, abyste nevystrašili místní, a hlavně s ní natočíte naprosto stabilní záběry, i kdybyste se na hlavu stavěli. Hodí se proto i pro adrenalinovější dovolenkáře. Osmo Pocket 2 má v záloze také spoustu automatických režimů, jako je např. sledování pohybujícího se objektu. Díky funkci HDR umí Pocket upravit tmavé nebo přesvětlené scény a i závěrečný střih bude díky editoru s umělou inteligencí hračkou. To nejlepší na konec – díky 1/1,7palcovému senzoru fotí DJI Osmo Pocket 2 64MP fotografie a natáčí ve 4K.

Akční kamera Osmo Action

Z rodiny kamer Osmo je tu další pomocník, který už je čistokrevný adrenaliňák. Akční kamera DJI Osmo Action se nezalekne vody do hloubky 11 metrů (60 m s voděodolným krytem), natáčí ve 4K, skvěle stabilizuje a díky množství adaptérů ji můžete připojit na helmu, batoh, kolo, motorku, lyžařskou hůlku a další sportovní vybavení. Díky hned 2 obrazovkám máte přehled o záběru, ať už točíte ve standardním, nebo selfie módu. Také můžete natáčet až 8násobně zpomalené záběry, nebo naopak zrychlené time-lapse filmy. A to by v tom byl čert, aby tohle návštěvu neohromilo!

Mini dron DJI Mini 2

Na co ovšem 100% zůstanou koukat s otevřenou pusou jsou záběry z ptačí perspektivy, lépe řečeno z dronu. Nejpopulárnější, uživatelsky nejpřívětivejší a zároveň nejkompaktnější dron na světe je aktuálně minidron DJI Mini 2 a jeho předchozí generace DJI Mavic Mini. Díky množství automatických režimů, které natočí záběry v podstatě za vás, je vhodný pro začátečníky, ale kvalitou záznamu (4K) a fotek (12 MP) přesvědčí i profíky. Váží jen 249 g, takže vám nebude na cestách přítěží, a na jedno nabití vydrží ve vzduchu 30 minut. Odolá poryvům větru až do stupně 5, takže ani od rozbouřeného moře neodletíte s roztřesenými záběry. Závěrečnou úpravu fotek i videí zvládnete stejně jednoduše díky kreativním šablonám, které vám vytvoří efektní filmeček nebo slide show fotek na stisknutí tlačítka.

Vezměte s sebou na dovolenou jednoho z DJI high-tech pomocníků a dovolenkové snímky z mobilu už vám bude trapné ukazovat. Poraďte se o tom, se kterým z nich si budete na dovolené nejlépe rozumět, na dronpro.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky videokamera, dron, návštěva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři high-tech parťáci pro záběry z dovolené, které vystřelí diváky z trenek  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.