Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Trendy doplňky podzim/zima 2021/2022

PR článek

Konec léta a začátek podzimu je vždy ve znamení módy. Přehlídková mola po celém světě zažívají přehlídky a prezentací modelů na sezonu podzim/zima 2021/2022. Díky tomu můžeme pozorovat, že móda na další rok je pestrá, někdy až příliš futuristická, a velmi variabilní. Ale i tak je možné vypíchnout trendy, které mají návrháři a vyhlášené módní značky společné.

Vidíme dlouhé, úzké koktejlky, síťované topy, nepravidelné střihy či různé hodně over-sized kabáty a bundy. Řady změn se dočkaly také doplňky, jako pokrývky hlavy, kabelky a další. Pokud chcete být in, doplňte si šatník o tyto věcičky.

Dlouhé či výrazné rukavice

Zatímco rukávy kabátů se zkracují, prodlužují se rukavice. Na módních molech tak bylo možné vidět modelky, které měly na sobě kožené či látkové rukavice dlouhé až nad lokty. Takovéto rukavice připomínající saténové rukavičky na ples. Pokud se s nimi odvážíte ven, určitě se budete cítit elegantně jako princezna.

Zdroj: Bigstockphoto.com

Pokud vás ale něco takového neláká, vsaďte na kvalitní kožené rukavice ve výrazné barvě. Velký boom zažívají také teplé zimní rukavice. Pokud máte ve skříní nějaké staré huňaté palčáky, v zimě s nimi budete jednoznačně in.

Podkolenky a výrazné ponožky

Zatímco v minulosti jsme se snažili, aby byly ponožky co nejméně vidět, v posledních letech nám nevadí, když je ukážeme. Návrháři jdou ještě dále a dávají na ponožky a podkolenky velký důraz. Jsou barevné, vzorované a hlavně jsou pořádně vidět. Nejlepší je kombinace krátké sukýnky a podkolenek. Pokud máte odvahu, zkuste to.

Zdroj: Pixabay.com

Silonky se vzory

Pokud se na výrazné ponožky do práce neodvážíte, určitě si alespoň pořiďte silonky se vzory. Jsou příjemným výstředním detailem klidně i k pracovnímu kostýmku. Máte na výběr malé i velké vzory, takže si můžete vybrat přesně takové, jaké lichotí vašim nohám.

Zdroj: Pixabay.com

Kabelky přes rameno

Takové psaníčko je sice elegantní kabelka, ale držet ho neustále v ruce, to je zkrátka trošku problém. Doba je ale moderní a praktická, a tak se i návrháři vrací k mini kabelkám, taštičkám, ledvinkám či krytům na mobil zavěšeným na krku, přes rameno či kolem pasu – hlavně aby nepřekážely v ruce.

Zdroj: Pixabay.com

Kryt na mobil by měl mít výraznou barvu či vzor. Mobil si můžete ještě vložit do samostatného pouzdra, které si pověsíte na krk. Mít viditelně kabelku i pouzdro na mobil už není mimo.

Šátek na hlavu

Je to tak trochu retro, ale zase to vypadá fakt super. Šátek na hlavu místo čepičky či čelenky bude tento rok super trendem. Kromě toho je to dost levný designový prvek vzhledem k tomu, že doma určitě najdete nějaký starší šátek po mamince či babičce. Přesně takovéto retro šátky s geometrickými či rostlinnými vzory jsou teď v kurzu. Fantazii se beze nekladou.

Zdroj: Bigstockphoto.com

Bucket hat

Tento druh klobouku, bohužel, nemá žádný český překlad, takže výraz Bucket Hat se běžné používá i v češtině. Jedná se o minimalistický klobouček, tak trošku připomínající převrácený kbelík (proto ten bucket – česky kbelík). Charakteristická je také užší krempa, která vám příliš nepřekáží. Jednoduchý střih může být obohacený o různé ozdoby či materiály. Jdete do toho?

Zdroj: Pexels.com

Ohodnoť článek

Štítky podzim, zima, rukavice, kabelka, ponožky, trend, móda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trendy doplňky podzim/zima 2021/2022  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.