Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nenechte si ujít těchto 5 jarních trendů

PR článek

Konečně nastává chvíle, kdy móda zase ožívá a poodhaluje nové trendy. Už jste unavená z teplákových souprav a županů? Mrkněte se s námi na 5 žhavých trendů roku 2022.

Jarní móda se s každým stupněm pomalu dere na povrch našich šatníků. Za pár týdnů bude oblečení barevnější a veselejší. Sice se kabátů ještě nezbavíme, ale pomalu se rozloučíme s tlustými vrstvami svetrů a punčocháčů.

Bez saka se neobejdete

Od oversized sak od Saint Laurenta až po barevné obleky od Alexandra McQueena - elegance se díky návratu do kanceláří opět vrací zpět. Zelená, královsky modrá a růžová zůstávají v módě oblíbenými barvami, takže s výrazným oblekem NIKDY chybu neuděláte. Nebo zůstaňte u klasiky a oblékněte si béžové či hnědé sako v pánském střihu a džíny.

Zkracujte. Minisukně je základ jarního šatníku

Minisukně jsou zpět! Na přehlídkových molech na začátku 2022 byla k vidění tak často, že je snazší vyjmenovat návrháře, kteří mini na své show neukázali. Nejlepší je, že nejde o žádný speciální střih, barvu nebo vzor. Trendy jsou úplně všechny! Takže nějakou vytáhněte, zkombinujte s kotníkovými botami, punčochami, rolákem, vlněným kabátem a unosíte ji i v chladnějším počasí.

Sako a sukně? Ideální kombinace

Pokud se vám líbí výše zmíněné trendy, klidně je zkombinujte. Na míru šitá saka v prodloužené délce ve stylu elegantních minišatů jsou mezi celebritami jeden z nejoblíbenějších trendů. Naštěstí je nenajdete pouze u luxusních módních značek, ale i v konfekci. Pokud šaty nemáte v lásce, oblékněte minisukni a sako. Sako může být do pasu ale i prodloužené, záleží pouze na vaší náladě a odvaze. Delší varianta působí elegantnějším dojmem.

Halenka s nepřehlédnutelným límečkem

Dalším trendem, který je i nadále dost vidět, je halenka se zajímavým límečkem. Pokud máte kreativní duši, klidně si límeček sama upravte. Ozvláštněte ho výšivkami, perličkami, kamínky nebo si ho pomalujte. Nechce se vám košili “ničit”? V tom případě si pořiďte náhradní/odepínací límeček. Pokud se vám vaše dílo nepovede, lze ho vyprat nebo vyhodit.

Doplňky, které nepřehlédnete

Reakcí módy na 2 nudné roky je nespoutaný styl, který vybízí k tomu, abyste si užívala života. S návratem společenských událostí využijte příležitosti a zkuste styl all-out-glam: na výsluní se dere peří, perličky, flitry a spousta třpytu. Nejjednodušší způsob, jak tento trend zkusit a nezaleknout se, jsou menší doplňky - např. třpytivá kabelka nebo flitrové podpatky. Dodáte šťávu i tomu nejobyčejnějšímu outfitu. Co takhle bílá košile, černé kalhoty a třpytivé boty na podpatku? Budete vypadat naprosto božsky.

Ohodnoť článek

Štítky trend, móda, sako, styl, oblečení, svatý Vavřinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nenechte si ujít těchto 5 jarních trendů  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.