Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Orea Horizont Šumava je relax pro celou rodinu s výhledem na Šumavu

PR článek

Nově zrekonstruovaný OREA Resort Horizont **** nabízí svým hostům bezplatné využití svého wellness areálu s bazénem, vířivkou, fitness centrem, soláriem a římskými lázněmi. Ubytovat se mohou ve 117 komfortních kompletně zrekonstruovaných pokojích a k dispozici mají hotelovou restauraci se stravováním formou bufetu, lobby bar s letní terasou a konferenční sály. Samozřejmostí je parkování a Wi-Fi zdarma. Pro děti je připraven nový dětský koutek.

Pokoj „Exclusive“ s vlastní infrasaunou se nachází v nejvyšším patře Orea Resortu Horizont a nabízí nádherný výhled na nejvyšší vrchol Šumavy, Velký Javor a okolní hory. Pokoj o velikosti 31m2 disponuje prostornou koupelnou a dvěma umyvadly je ideální až pro tři dospělé osoby. K dispozici máte televizi se satelitními programy a zdarma chladničku, trezor, čajový a kávový set, parkování a Wi-Fi. Do bazénu a fitness centra máte denně volný vstup od 8:00 do 12:00 a od 13:00 do 21:00 hodin. V průběhu pobytu máte župan k zapůjčení zdarma.

Pokoj lze uzavřením chodby spojit s vedlejším Rodinným apartmá Deluxe a vznikne příjemný prostor až pro čtyři dospělé a čtyři děti.

„Rodinná apartmá Deluxe“ jsou rekonstruovaná v moderním stylu a k jejich základnímu vybavení patří televize se satelitními programy a telefon. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem, toaletou a fénem. Mají velikost 42 m2 a jsou určeny pro 2 dospělé osoby a 2 děti do 12 let. K dispozici máte zdarma chladničku, trezor, čajový a kávový set, parkování a Wi-Fi. Při příjezdu dostanete čokoládové pralinky a minerální vodu. Do pool a fitness centra máte denně volný vstup od 8:00 do 12:00 a od 13:00 do 21:00 hodin. V průběhu pobytu máte župan k zapůjčení zdarma.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Šumava, Wi-Fi, fitness, parkování, Institute for Oriental and European Archaeology, relax, Velký Javor, rodina, bazén

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Orea Horizont Šumava je relax pro celou rodinu s výhledem na Šumavu  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.