Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jaké trendy jsou v této sezóně v módě?

PR článek

Jaro je tu co nevidět, a tak nastává nejvyšší čas si představit, jaké módní trendy nás během tohoto období čekají. Víte tedy, co se během jara 2023 bude nejvíce nosit? Ani tento rok nebudou na scéně chybět typické dámské jarní midi šaty, ale na své si přijdou i nadšenci denim kousků.

Šaty a zase šaty 

Jaro bez šatů by snad ani nebylo jaro. Nejvíce must-have kouskem dámského šatníku pro toto období budou tedy právě jarní šaty. Nosit se budou snad všechny střihy a barvy. Vůbec nejoblíbenější ale budou midi šaty neutrálních barev, duhových odstínů a s květinovými motivy. Na své si ale rozhodně přijdou i milovnice černobílé klasiky. Vedle určitě nešlápnete ani s midi úpletovými šaty, které jsou jako stvořené pro chladnější jarní dny. 

Přes šaty pak během jara i léta stačí přehodit například sako, koženou bundu či kardigan a skvělý jarní dámský outfit do práce, do školy, do města i na rande je rázem hotový. 

Pokud byste tedy svůj šatník o nějaké stylové, kvalitní a slušivé jarní šaty také ráda doplnila, rozhodně by vám neměla uniknout nabídka https://answear.cz/m/vila. Právě fashion značka Vila má v aktuální sezónní nabídce nepřeberné množství jarních kousků pro všechny ženy.

Bílé tenisky pro ženy i pro muže

Bílé tenisky a jaro zkrátka patří k sobě. Jen těžko bychom hledali vhodnější dámské i pánské jarní boty, než jsou právě bílé sneakers. I když je jejich údržba o něco náročnější než například u černých tenisek, rozhodně stojí za to si alespoň jedny bílé tenisky na jaro pořídit. Hodí se k džínám, kalhotám, sukním i šatům a unosíte je prakticky kamkoliv. Vůbec nejžádanější bývají bílé kožené tenisky, které jsou na údržbu praktičtější než ty látkové. 

Co se týče konkrétních modelů, nejvíce in budou klasické kožené tenisky s rovnou podrážkou. Jedná se o nestárnoucí hit, který je skutečně univerzální a také maximálně pohodlný. Navíc bílé tenisky působí elegantně i sportovně zároveň, a tak se skvěle hodí do botníku vyznavačů ležérního, sportovního i basic stylu. 

Zdroj foto: answear.cz

Jednou ze značek, která ve své jarní kolekci bílé tenisky nabízí, je Camper. Určitě byste svou pozornost proto měli zaměřit na sortiment Camper na Answear.cz https://answear.cz/m/camper, kde na vás čeká celá řada nejrůznějších bílých bot pro ženy i muže.

Denim kousky

Že se z denimu šijí pouze rifle? Omyl! Letos budeme z džínoviny moci vidět snad vše. Kalhoty, bundy i košile. Výjimkou ale rozhodně nebudou ani džínové kabelky, džínové boty, džínové klobouky, džínové kšiltovky či dokonce džínové kabáty. Milovníci originálních modelů se nemusí bát ani all denim outfitu. Tedy outfitu, který bude tvořen výhradně džínovými kousky. Slušet bude zejména ženám, ale ani muži se džínovým kouskům rozhodně nemusí vyhýbat. 

Jestliže jsou na vás all denim outfity příliš výstřední, stačí, pokud jeden z džínových kousků vyměníte například za ten v bílém či černém odstínu. A pokud tento trend letošního jara zaujal i vás, na Answear.cz na vás již nyní čekají ty nejstylovější džínové kousky za ty nejlepší ceny pro muže, ženy i děti. Stačí si jen vybrat.

Ohodnoť článek

Foto EnvatoElements

Štítky oblečení, trend, jaro, denim, tenisky, obuv, móda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaké trendy jsou v této sezóně v módě?  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.