Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pánské košile s krátkým rukávem - nejlepší volba na dovolenou. Jaký model vybrat?

PR článek

Jestliže chcete být letos trendy, pořiďte si na dovolenou alespoň jednu pánskou košili s krátkým rukávem. Pokud však nevíte, podle jakých parametrů ji vybírat, nemusíte si zoufat. Na následujících řádcích vám to rádi prozradíme. Proto čtěte a nechte

Jaký střih pánské košile s krátkým rukávem zvolit?

Kupujeme-li si pánskou košili s krátkým rukávem, musíme se zaměřit také na její střih. Ten bychom měli vždy volit podle typu naší postavy. Muži s vypracovanou nebo se štíhlou postavou ocení pánskou košili s krátkým rukávem v slim fit provedení. Tento střih košile vás vkusně obepne a vyrýsuje vaši mužnou postavu. Pokud však máte nějaké to kilo navíc, máme pro vás řešení. Skvělou volbou jsou pro váš typ postavy pánské košile v regular fit verzi. Ty jsou vzdušné a nabízí mužům vysokou míru pohodlí a komfortu za každé situace. Košili s krátkým rukávem v regular fit provedení si oblíbili i ti muži, kteří milují svěží a vzdušné outfity. Košile v obou zmíněných provedeních jsou však na letní dovolenou jako stvořené.

Jakou barvu, vzor nebo motiv bude slušet vaši pánské košili s krátkým rukávem?

Aby byl náš outfit vyšperkovaný do posledního malého detailu, měla by mít košile i trendy barvu. Obsahovat pak může i stylové vzory a motivy pro danou sezónu. V té letošní budou hrát prim přírodní a pastelové tóny barev. Modrá, hnědá i červená košile s krátkým rukávem tak bude letos dobrou volbou. Vsadit však můžete i na bílou klasiku. Ta je elegantní a hodí se i k dalšímu pestrobarevnému oblečení nebo k doplňkům se vzory a s motivy. Když už je řeč o motivech, budou in ty zvířecí a květinové. Vybírat si pak můžete i klasiku v podobě kostek či proužků. U vzorovaných košil si však dejte pozor na optické klamy. Velké vzory a motivy totiž vaši figuru opticky rozšiřují. Vzory a motivy se mohou nacházet na celé ploše košile, na trhu jsou však pro muže k dispozici i košile s  krátkým rukávem s vzorovaným lemem na rukávech nebo s vzorovaným límečkem. Oba zmíněné modely pánských košil s krátkým rukávem najdeme např. i na oblíbeném e-shopu Bolf. Zde si přijde na své i ten nejnáročnější z vás.

K jakému oblečení, obuvi a k jakým módním doplňkům si obléci košili s krátkým rukávem?

Pánská košile s krátkým rukávem lze sladit s nejrůznějšími doplňky a obuví. Velmi elegantně působí kombinace pánské košile s polobotkami a s koženou taškou přes rameno. Sportovního vzhledu docílíte, sladíte-li vaši košili s mladistvými sneakersy a s trendy ledvinkou. Pánské sneakersy mohou mít nízkou podrážku, ale také kotníčkovou podobu. Záleží tedy jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. Košile s krátkým rukávem se hodí také k džínům s vysokým pasem a s tzv. roztrhanými koleny. Díky nim vyčarujete ležérní outfit během pár vteřin. K vzorované pánské košili s krátkým rukávem vybírejte jednobarevné minimalistické módní doplňky a boty. K pestrobarevné krátké košili se pak můžete více odvázat a vybírat výraznější doplňky s více barvami nebo kousky se vzory a s motivy. Míchat příliš vzorů a motivů v rámci jednoho outfitu se totiž nevyplácí. Outfit by mohl působit nejednotným až chaotickým dojmem.

Ohodnoť článek

Štítky košile, trend, oblečení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pánské košile s krátkým rukávem - nejlepší volba na dovolenou. Jaký model vybrat?  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.