Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Sobota 22. června 2024  |  Svátek má Pavla
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

MYNARO je váš partner pro bezstarostný prodej a pronájem nemovitostí

PR článek

Hledáte způsob, jak efektivně spravovat své nemovitosti, aniž byste se museli starat o každodenní problémy s nájemníky? MYNARO je tu právě pro vás! MYNARO je rodinná realitní kancelář působící v jižních Čechách a v Praze, specializující se na prodej, pronájem a správu nemovitostí.

Služby realitní kanceláře MYNARO zahrnují správu pronájmu, která zajišťuje bezstarostný pronájem Vaší nemovitosti. Tento model je ideální pro majitele nemovitostí, kteří chtějí pronajímat, ale o pronájem se nechtějí starat. Ať už je to z časových důvodů nebo proto, že žijí dlouhodobě v zahraničí. Vyřídíme veškerou agendu a požadavky nájemců, hlídáme pravidelné došlé platby za nájemné. Kromě toho poskytujeme komplexní správu bytových domů, SVJ a komerčních objektů.

Kancelář zaručuje svým klientům osobní přístup a profesionální služby. Klienti si na společnosti cení zejména její spolehlivost a transparentnost. Jak řekla jedna ze spokojených klientek. “Služba Garantovaný nájem přes MYNARO mi vyřešila všechny starosti s nájemníky,” říká Eva Kolářová.

MYNARO je také aktivní na realitním trhu, kde sleduje nejnovější trendy a poskytujeme odborné poradenství ohledně prodeje a pronájmu nemovitostí. Díky svým dlouholetým zkušenostem dokáže společnost efektivně poradit i s nejtěžšími situacemi. Pavla Mynářová, spoluzakladatelka společnosti MYNARO, poskytuje denně na svých sociálních sítích Facebooku, Instagramu, TikToku i Youtube realitní tipy i rady a zodpovídá nejčastější dotazy sledujících týkající se prodeje nebo pronájmu nemovitostí.

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro správu vaší nemovitosti nebo chcete prodat či pronajmout svůj byt bez starostí, neváhejte společnost MYNARO kontaktovat. Její odborné znalosti a osobní přístup vám zajistí klidný spánek s vědomím, že vaše nemovitost je v dobrých rukou.

Pro více informací navštivte MYNARO nebo nás kontaktujte přímo na info@mynaro.cz. Obrátit se na nás můžete také prostřednictvím Facebooku nebo Instagramu @pavlamynarova. Vaše nemovitost si zaslouží profesionální péči a MYNARO je tu, aby vám ji poskytlo.

Rodinná realitní kancelář MYNARO – prodávejte a pronajímejte nemovitosti bez starostí!

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky MYNARO, realitní kancelář, nemovitosti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

MYNARO je váš partner pro bezstarostný prodej a pronájem nemovitostí  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.