Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dopřejte si odpočinkovou dovolenou ve stylových českých chatách a chalupách

PR článek

Pracujete pořád na svém baráčku a nemáte ani chvíli odpočinku? Z práce na stavbu, ze stavby padnete unavení do postele a druhý den začíná celé kolečko znovu. Dopřejte si alespoň pár dnů odpočinku. Pro dokonalou relaxaci nemusíte hned cestovat daleko k moři a nechat se obsluhovat na all-inclusive. Prostor pro dokonalý odpočinek najdete i v Česku. Bez dlouhého cestování a problémů s ním spojených.

Luxusní chaty a chalupy nabízejí jedinečný zážitek i z architektonického hlediska

Dovolená v České republice už dávno nemusí být jen kemp nebo 5* hotel pro zahraniční turisty. Luxusní chaty a chalupy nabízejí příjemné pobyty pro jednotlivce, rodiny i celé skupiny přátel, kteří si chtějí užít pohodovou dovolenou.

Dovolená v chalupě má oproti jiným variantám ohromnou výhodu. Soukromí a klid. Nemusíte se nechat omezovat hlučnými sousedy a nejste odkázaní na otvírací dobu restaurace.

V luxusních chalupách si pak můžete vychutnat i maximální pohodlí se vším všudy. Je libo vířivka, vana nebo sauna? Nebo si chcete užít klidný večer u krbu?

Luxusní chaty vás ohromí už na první pohled svým architektonickým řešením. A na ten druhý si vás získají pohodlím, které vám na vaší dovolené nabídnou.

Tichý odpočinek (nejen) pro rybáře

Hledáte místo luxusu prostě jen klidné místo na samotě, kde si užijete chvilku sami nebo s rodinou? S rybářským prutem nebo knihou?

Pro takové případy nabízí server Interbohemia.cz klidné ubytování v chatách a chalupách na samotě. Například hned u rybníka nebo třeba na pokraji lesů.

Ubytování na Interbohemii si vybere opravdu každý. Od milovníků luxusně vybavených prostorů až po minimalisty, kteří hledají místo, kde složí hlavu během výletů a poznávání přírodních i historických památek naší republiky.

Najít chatu či chalupu si můžete i s mazlíčkem. Je na vás týdenní pobyt příliš dlouhý? V nabídce nechybí ani víkendové chaty.

Poznávání, společné chvíle i klidné okamžiky s horkým čajem a knihou

To všechno nabízí dovolená v pohodlí „vlastní” chaty. A oproti té skutečně vlastní má pronájem jednu obrovskou výhodu. Každou svou dovolenou můžete strávit v jiném koutě republiky.

Tak neváhejte. Chalupu či chatu si můžete rezervovat nejen na prázdniny, ale už teď si můžete zajistit podzimní dovolenou, nebo třeba i lyžovačku poblíž sjezdovek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky chata, chalupa, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopřejte si odpočinkovou dovolenou ve stylových českých chatách a chalupách  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.